PORTOFINO 70 inbouwspot 1-lichts zwart

Het Portofino 70 inbouwarmatuur 1-lichts zwart van Maretti Lighting biedt een unieke mix van vorm en functionaliteit, perfect voor elke moderne inrichting. Dit vierkante, 1-lichts randloze armatuur heeft een cardanische ring waarmee de lichtbron in alle richtingen kan worden gericht, wat zorgt voor flexibel licht dat naar behoefte kan worden aangepast. Met zijn stijlvolle zwarte afwerking past het perfect in diverse inrichtingsthema's, terwijl het compacte formaat van 10,2 cm breed en 8 cm hoog het geschikt maakt voor installatie in elk formaat ruimte. Let op: om zijn topprestaties te kunnen leveren, is dit armatuur ontworpen voor gebruik met de Cusco 70 lichtbron met B15d fitting en vereist een los verkrijgbare driver.
Regular Price € 68,95 Special Price € 24,95
Meer informatie
SKU 11.1825.04
Designer Maretti Black Label
Wattage max.50W
Aantal lichtbronnen 1-Lichts
COLLECTIE PORTOFINO
Driver Exclusief
Input Voltage max. 50V AC/DC
Lengte kabel 30CM
Lichtbron excl. lichtbron
Product Breedte 10,2cm
Product Hoogte 8cm
Product Lengte 10,2cm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Ontdek de magie van luxe designverlichting met de PORTOFINO 70 inbouwarmatuur 1-lichts zwart, een creatie van Maretti Lighting. Dit opvallende randloze inbouwarmatuur biedt een elegant, minimalistisch ontwerp dat het licht alle kanten op richt, dankzij een innovatieve cardanische ring.


Uitgevoerd in een stijlvol zwart, heeft deze 4-kantige inbouwarmatuur een compact vormgegeven breedte van 10,2 cm en een hoogte van 8 cm, waarmee het op subtiele wijze de aandacht trekt zonder overweldigend te zijn. Hoewel ontworpen voor de Cusco 70 lichtbron met B15d fitting, is deze veelzijdige armatuur ook geschikt voor andere lichtbronnen met een maximaal vermogen van 50W.


Exclusief de installatiekit, driver en lichtbron, heeft de Maretti Black Label armatuur een kabel van 30 cm voor gemak en flexibiliteit tijdens de installatie. Of u nu op zoek bent naar een chique aanvulling op uw woonkamer, eetkamer of kantoor, de PORTOFINO 70 is een uitstekende keuze.

Omschrijving

Accessoires