PORTOFINO KIT 1-lichts wit

Beleef de sfeer van optimaal lichtcomfort met deze PORTOFINO KIT 1-lichts wit, een elegante creatie van Maretti Lighting. Deze compacte inbouwspot, uitgevoerd in een tijdloze witte finish, is een waar pareltje voor elke ruimte. Met afmetingen van slechts 10,7 cm breed en 8 cm hoog, biedt het een krachtige lichtbron in ruimtes met beperkte ruimte. Maar laat u niet misleiden door het compacte formaat, deze lichtoplossing levert een indrukwekkende hoeveelheid licht op, toverend elke ruimte om tot een sfeervolle setting. Het is ontworpen voor eenvoudige installatie en biedt een moeiteloze integratie in uw woonomgeving. De PORTOFINO KIT is de sleutel tot uw perfecte ambiance, waarbij stijl en functionaliteit perfect samenkomen.
€ 33,95
Meer informatie
SKU 11.1836.05.A
Zaagmaten 100-109mm
Designer Overige
Product Breedte 10,7cm
Product Hoogte 8cm
Product Lengte 10,7cm
Zaagmaat (mm) 108x108mm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Verhelder uw leefruimte met de opvallende PORTOFINO KIT 1-lichts wit van Maretti Lighting. Ontworpen met een compact en stijlvol design, deze inbouwspot brengt elke ruimte tot leven en creëert een verlicht paradijs in uw huis. De strakke vormgeving en hedendaagse witte afwerking maken dit product een sfeerbepalende toevoeging aan elke ruimte.


Weinig ruimte is geen probleem voor de PORTOFINO KIT. Met een bescheiden breedte van slechts 10,7 cm en een hoogte van 8 cm, levert deze inbouwspot een krachtige verlichting die perfect past in ruimtes met beperkte ruimte. Iedere hoek van uw huis kan worden verrijkt met de sfeervolle verlichting van PORTOFINO KIT, met de garantie van een perfecte pasvorm en integratie in uw bestaande interieur.


Het gemak van installatie is een belangrijk kenmerk van dit product. Het creëren van een unieke ambiance in uw huis was nog nooit zo eenvoudig met de PORTOFINO KIT. Of u nu zoekt naar de perfecte leeslamp voor uw woonkamer, of het perfecte licht om uw culinaire creaties onder te tonen in de keuken- de PORTOFINO KIT heeft u gedekt. Beleef de luxe van topkwaliteit verlichting, met de PORTOFINO KIT 1-lichts wit van Maretti Lighting.


Omschrijving