ONE-TRACK 1-fase bocht 90ø wit

De ONE-TRACK 1-fase bocht 90ø wit van Maretti Lighting is de perfecte toevoeging aan je 1-fase rail systeem. Met zijn strakke en minimalistische design in de kleur wit, past deze bocht moeiteloos in elke luxe verlichtingsopstelling. Het gebruiksgemak staat voorop, omdat je hiermee eenvoudig de richting van de rail kunt aanpassen zonder gedoe. Creëer een unieke sfeer in je interieur met deze hoogwaardige bocht van Maretti Lighting.
€ 10,00
Meer informatie
SKU 12.4422.05
Designer Overige
COLLECTIE ONE-TRACK

Meer informatie

Handleiding

Downloads

De ONE-TRACK 1-fase bocht 90ø wit van Maretti Lighting is de perfecte aanvulling op jouw 1-fase railverlichtingssysteem. Met deze bocht kun je eenvoudig een scherpe bocht maken in je rail, waardoor je de verlichting precies kunt positioneren waar je wilt.


De bocht is uitgevoerd in een stijlvolle witte kleur, waardoor deze naadloos past bij elke interieurstijl. Het minimalistische ontwerp zorgt ervoor dat de bocht subtiel opgaat in het geheel en de aandacht niet afleidt van de verlichting zelf.


Met deze 1-fase bocht creëer je niet alleen een mooie visuele ervaring, maar ook een praktische oplossing voor het verlichten van verschillende ruimtes. Of je nu een winkel, kantoorpand of woonhuis hebt, deze bocht biedt veel flexibiliteit en mogelijkheden.


Maak je verlichtingssysteem compleet met de ONE-TRACK 1-fase bocht 90ø wit van Maretti Lighting en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

Omschrijving

Accessoires