ONE-TRACK 1-fase rail 1m wit

Bent u op zoek naar een hoogwaardig railsysteem voor uw verlichtingsbehoeften? Dan is de ONE-TRACK 1-fase rail van Maretti Lighting de perfecte keuze. Dit strakke en kwalitatieve systeem kan eenvoudig tegen het plafond geïnstalleerd worden. De rails is compatibel met onze 1-fase adapters, waardoor u trefzekere verlichting kunt creëren met behulp van onze railspots. Met zijn witte kleur past deze rail perfect in elke interieurstijl. Vereenvoudig uw verlichtingsinstallatie met de ONE-TRACK 1-fase rail van Maretti Lighting.
€ 28,30
Meer informatie
SKU 12.4410.05
Designer Overige
COLLECTIE ONE-TRACK
Input Voltage 230VAC

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Maak kennis met de hoogwaardige ONE-TRACK 1-fase rail van Maretti Lighting. Dit kwalitatieve railsysteem is ontworpen om strak tegen het plafond te worden geïnstalleerd, waardoor het een naadloze aanvulling is op elke moderne ruimte. De witte kleur zorgt voor een tijdloze uitstraling die moeiteloos past bij elk interieur.


Het beste van alles is dat deze 1-fase rail compatibel is met onze railspots en 1-fase adapters. Dit betekent dat je eenvoudig en zonder gedoe de verlichting kunt aanpassen en verplaatsen naar elke gewenste positie langs de rail. Geniet van maximale flexibiliteit en vrijheid om je verlichting precies zo te plaatsen als je wilt.


Of je nu een kunstwerk wilt accentueren, een bepaalde hoek van de kamer wilt verlichten of gewoon een sfeervolle ambiance wilt creëren, met de ONE-TRACK 1-fase rail van Maretti Lighting wordt het allemaal mogelijk. Upgrade je verlichtingssysteem vandaag nog en ontdek het gemak en de schoonheid van dit innovatieve railsysteem.

Omschrijving

Accessoires