ONE-TRACK 1-fase rail 2m wit

Dit hoogwaardige witte ONE-TRACK 1-fase railsysteem van Maretti Lighting is perfect voor het strak en stijlvol installeren van railspots tegen het plafond. Met een lengte van 2 meter biedt deze rail eindeloze mogelijkheden voor het creëren van de perfecte verlichtingsopstelling. Het systeem is speciaal ontworpen voor gebruik met onze 1-fase adapters, waardoor je eenvoudig en zonder gedoe de gewenste verlichting aan de rail kunt bevestigen. Dankzij het gebruiksgemak en de hoge kwaliteit van dit product bieden wij jou de ideale oplossing voor het verlichten van je ruimte.
€ 56,50
Meer informatie
SKU 12.4412.05
Designer Overige
COLLECTIE ONE-TRACK
Input Voltage 230VAC

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Maretti Lighting presenteert het ONE-TRACK 1-fase rail systeem in de kleur wit. Dit kwalitatief hoogwaardige railsysteem is ideaal voor een strakke installatie tegen het plafond. Met een lengte van 2 meter biedt deze rail voldoende ruimte om jouw favoriete railspots te plaatsen. Dankzij de 1-fase adapters is dit systeem compatibel met een breed scala aan railspots.


Het gebruiksgemak staat voorop bij het ONE-TRACK railsysteem. Of je nu een ervaren interieurliefhebber bent of een beginnende designliefhebber, de installatie is eenvoudig en moeiteloos. Door de strakke afwerking past het systeem naadloos binnen elk interieur. Creëer de perfecte verlichtingsopstelling en laat jouw ruimte stralen met de ONE-TRACK 1-fase rail van Maretti Lighting.

Omschrijving

Accessoires