MAR-TRACK 3-fase T-stuk rechts zwart

Ontdek het MAR-TRACK 3-fase T-stuk rechts in het stijlvolle zwart van Maretti Lighting. Dit handige accessoire is speciaal ontworpen voor de 3-fase rail en biedt een eenvoudige en praktische oplossing om de verlichting in uw interieur te optimaliseren. Met een breedte van 10 cm past dit T-stuk perfect in elke ruimte. Creëer een unieke en minimalistische sfeer met dit hoogwaardige en functionele ontwerp. Laat uw verbeelding de vrije loop en personaliseer uw interieur met de flexibele en veelzijdige mogelijkheden van de MAR-TRACK 3-fase T-stuk rechts.
€ 43,50
Meer informatie
SKU 12.4314.04
Designer Overige
COLLECTIE MAR-TRACK
Product Breedte 10cm
Product Lengte 16,6cm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Maretti Lighting presenteert het MAR-TRACK 3-fase T-stuk rechts zwart, een essentieel accessoire voor jouw 3-fase rail systeem. Met dit T-stuk kun je eenvoudig extra verlichtingselementen aansluiten op jouw rail, waardoor je de perfecte verlichtingsopstelling kunt creëren.


Dit T-stuk is uitgevoerd in elegant zwart en heeft een breedte van 10cm, waardoor het perfect past bij iedere stijlvolle interieur. Het ontwerp is tijdloos en veelzijdig, waardoor je het kunt combineren met diverse verlichtingsarmaturen.


Daarnaast zorgt de 3-fase functionaliteit ervoor dat je de verlichting kunt afstemmen op jouw behoeften. Met deze functie kun je gebruik maken van verschillende lichtscenario's en de verlichting eenvoudig aanpassen aan de sfeer die je wilt creëren.


Ontdek nu de mogelijkheden van het MAR-TRACK 3-fase T-stuk rechts zwart en laat jouw interieur stralen als nooit tevoren. Voeg dit T-stuk toe aan jouw winkelmandje en maak van jouw verlichtingsproject een succes!

Omschrijving