MAR-TRACK 3-fase T-stuk rechts wit

Met het MAR-TRACK 3-fase T-stuk rechts wit van Maretti Lighting voeg je moeiteloos een stijlvolle en moderne touch toe aan je verlichtingsproject. Dit T-stuk is speciaal ontworpen voor de 3-fase rail en biedt een veelzijdige en gebruiksvriendelijke oplossing. Dankzij de prachtige witte kleur past dit T-stuk perfect binnen elke interieurstijl. Met een breedte van slechts 10 cm is dit accessoire compact en discreet. Voeg dit T-stuk eenvoudig toe aan je rail en creëer moeiteloos een unieke verlichtingsopstelling die zowel esthetisch als functioneel is.
€ 43,50
Meer informatie
SKU 12.4314.05
Designer Overige
COLLECTIE MAR-TRACK
Product Breedte 10cm
Product Lengte 16,6cm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Maretti Lighting presenteert het MAR-TRACK 3-fase T-stuk rechts in een elegante witte kleur. Dit accessoire is speciaal ontworpen voor de 3-fase rail, waardoor het perfect aansluit bij uw moderne verlichtingssysteem. Met een breedte van 10cm biedt dit T-stuk u alle flexibiliteit die u nodig heeft bij het opzetten van uw verlichtingsopstelling.


Het gebruiksgemak van het MAR-TRACK 3-fase T-stuk rechts is ongeëvenaard. Door de eenvoudige bevestiging kunt u moeiteloos uw rail verlengen of aansluiten op andere raildelen. Dit accessoire is een waardevolle toevoeging aan uw luxe verlichtingssysteem van Maretti Lighting, waarmee u een unieke sfeer kunt creëren in elke ruimte.


Voeg stijl en functionaliteit toe aan uw interieur met het MAR-TRACK 3-fase T-stuk rechts. Het strakke ontwerp en de hoogwaardige afwerking zorgen voor een moderne uitstraling die naadloos aansluit bij uw interieur. Ga voor maximale veelzijdigheid en moeiteloze installatie met het MAR-TRACK 3-fase T-stuk rechts van Maretti Lighting!

Omschrijving