MAR-TRACK 3-fase T-stuk links wit

Ontdek het MAR-TRACK 3-fase T-stuk links in elegante witte kleur van Maretti Lighting. Dit handige accessoire is speciaal ontworpen voor de 3-fase rail en biedt u de mogelijkheid om uw verlichtingsopstelling op een stijlvolle manier uit te breiden. Met een breedte van 10cm past het T-stuk perfect in uw interieur en zorgt het voor een naadloze verbinding tussen uw verlichtingselementen. Het gebruiksgemak staat voorop, waardoor u moeiteloos een unieke en gepersonaliseerde verlichtingservaring kunt creëren. Upgrade uw verlichtingssysteem met het MAR-TRACK 3-fase T-stuk links en laat uw ruimte stralen met stijl.
€ 43,50
Meer informatie
SKU 12.4312.05
Designer Overige
COLLECTIE MAR-TRACK
Product Breedte 10cm
Product Lengte 16,6cm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Ontdek het MAR-TRACK 3-fase T-stuk links in elegante witte kleur van Maretti Lighting. Dit handige accessoire is speciaal ontworpen voor de 3-fase rail en biedt u de mogelijkheid om uw verlichtingsopstelling op een stijlvolle manier uit te breiden.


Met een breedte van 10cm past het T-stuk perfect in uw interieur en zorgt het voor een naadloze verbinding tussen uw verlichtingselementen. Het gebruiksgemak staat voorop, waardoor u moeiteloos een unieke en gepersonaliseerde verlichtingservaring kunt creëren.


Upgrade uw verlichtingssysteem met het MAR-TRACK 3-fase T-stuk links en laat uw ruimte stralen met stijl.

Omschrijving