MAR-TRACK 3-fase DALI bocht 90ø rechts wit

Ontdek de perfecte aanvulling op uw luxueuze verlichtingscollectie met de MAR-TRACK 3-fase DALI bocht 90ø rechts in het elegante wit. Deze bocht is speciaal ontworpen voor 3-fase DALI rails en biedt u de mogelijkheid om uw verlichtingssysteem naar uw eigen wensen aan te passen. Met de dimbaarheid van DALI kunt u moeiteloos de sfeer creëren die past bij elke gelegenheid. De bocht heeft een breedte van 11,9 cm en geeft uw ruimte een subtiele, doch stijlvolle uitstraling. Vereenvoudig uw verlichtingsproject met deze hoogwaardige bocht van Maretti Lighting.
€ 43,50
Meer informatie
SKU 12.5128.05
Designer Overige
COLLECTIE MAR-TRACK DALI
Dimbaar Ja
Product Breedte 11,9cm
Product Lengte 11,9cm
Type dimmen dali

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Maretti Lighting presenteert de MAR-TRACK 3-fase DALI bocht 90ø rechts in het mooie wit. Dit specifieke accessoire is een must-have voor iedereen die streeft naar een perfect verlichte ruimte. Met een breedte van 11,9 cm past deze bocht naadloos op onze 3-fase DALI rail, zodat u eenvoudig uw verlichtingssysteem kunt aanpassen en uitbreiden.


Wat deze bocht echt uniek maakt, is het dimbare ontwerp. Dankzij de geavanceerde DALI-technologie kunt u de lichtintensiteit naar wens aanpassen. Of u nu op zoek bent naar een gezellige sfeer of de perfecte werkverlichting, met deze bocht bent u altijd in controle.


Met ruimte voor flexibiliteit en aanpassing, kunt u onze MAR-TRACK 3-fase DALI bocht 90ø rechts gebruiken om uw verlichting op de juiste manier te sturen. Upgrade uw ruimte vandaag nog met dit hoogwaardige accessoire van Maretti Lighting.

Omschrijving

Accessoires