MAR-TRACK 3-fase DALI adapter zwart

Met de MAR-TRACK 3-fase DALI adapter van Maretti Lighting haal je het maximale uit je verlichtingssysteem. Deze zwarte adapter is speciaal ontworpen voor 3-fase DALI rails en biedt de mogelijkheid om je verlichting te dimmen. Dankzij de dali dimfunctie kun je de sfeer in elke ruimte perfect afstemmen op je wensen. Met een breedte van 11,3 cm en een hoogte van 5,2 cm is deze adapter compact en past hij moeiteloos in elke ruimte. Profiteer van het gebruiksgemak en creëer de perfecte ambiance met de MAR-TRACK 3-fase DALI adapter van Maretti Lighting.
€ 25,50
Meer informatie
SKU 12.5147.04
Designer Overige
COLLECTIE MAR-TRACK DALI
Dimbaar Ja
Product Breedte 11,3cm
Product Hoogte 5,2cm
Type dimmen dali

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Maretti Lighting presenteert de MAR-TRACK 3-fase DALI adapter in een elegante zwarte kleur. Deze adapter is speciaal ontworpen voor gebruik met de 3-fase DALI rail, waardoor u eenvoudig en nauwkeurig de verlichting kunt dimmen. Met behulp van de geavanceerde DALI technologie, kunt u de perfecte sfeer creëren in elke ruimte.


Met een breedte van 11,3 cm en een hoogte van 5,2 cm, is deze adapter compact en past hij gemakkelijk op de rail. U kunt de adapter gebruiken in combinatie met verschillende soorten luxe verlichtingsarmaturen van Maretti Lighting, zoals opbouwspots en hanglampen.


Met het dimbare vermogen van de MAR-TRACK adapter kunt u de intensiteit van het licht aanpassen naar uw persoonlijke voorkeur. Dankzij de dali dimtechnologie is het mogelijk om het licht geleidelijk te dimmen zonder enige vertraging.


Maretti Lighting streeft altijd naar gebruiksgemak en design van topkwaliteit. Ontdek de veelzijdigheid en functionaliteit van de MAR-TRACK 3-fase DALI adapter in combinatie met onze andere hoogwaardige verlichtingsproducten.


Let op: bij aanschaf van deze adapter dient u te beschikken over de benodigde gereedschappen en technische kennis om de installatie uit te voeren.

Omschrijving

Accessoires