MAR-TRACK 3-fase bocht 90ø rechts zwart

Met de MAR-TRACK 3-fase bocht 90ø rechts in het markante zwarte ontwerp van Maretti Lighting creëert u moeiteloos een indrukwekkende verlichtingsopstelling. Deze bocht is speciaal ontworpen voor gebruik met de 3-fase rail, waardoor u flexibiliteit en gebruiksgemak heeft bij het plaatsen van de verlichting. Met een breedte van 10,1 cm biedt de bocht een compacte oplossing zonder afbreuk te doen aan de stijlvolle uitstraling. Met deze elegante bocht voegt u niet alleen functionaliteit toe aan uw interieur, maar ook een vleugje luxe en exclusiviteit. Laat uw verlichting tot leven komen met Maretti Lighting.
€ 28,95
Meer informatie
SKU 12.4305.04
Designer Overige
COLLECTIE MAR-TRACK
Product Breedte 10,1cm
Product Lengte 10,1cm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Maretti Lighting presenteert de MAR-TRACK 3-fase bocht 90° rechts in een markant zwart ontwerp. Met deze bocht creëert u eenvoudig een indrukwekkende verlichtingsopstelling. Speciaal ontworpen voor gebruik met de 3-fase rail, biedt deze bocht u flexibiliteit en gebruiksgemak bij het plaatsen van de verlichting. Met een compacte breedte van 10,1 cm zorgt de bocht voor een stijlvolle oplossing zonder concessies te doen aan de uitstraling.


Voeg functionaliteit en een vleugje luxe en exclusiviteit toe aan uw interieur met deze elegante bocht van Maretti Lighting. Laat uw verlichting tot leven komen en creëer een sfeervolle ambiance. De zwarte kleur van de bocht past perfect bij elk interieur en voegt een modern en trendy element toe. Ontdek de veelzijdigheid van Maretti Lighting en maak van uw ruimte een unieke en prachtige omgeving.


Upgrade uw verlichting met de MAR-TRACK 3-fase bocht 90° rechts en geniet van het gemak en de kwaliteit die Maretti Lighting te bieden heeft.

Omschrijving