MAR-TRACK 3-fase bocht 90ø rechts wit

De MAR-TRACK 3-fase bocht 90ø rechts in het wit is een essentieel onderdeel voor elk 3-fase railverlichtingssysteem. Met zijn strakke ontwerp en perfecte afwerking biedt deze bocht een naadloze overgang naar een rechterhoek in de rail. De witte kleur zorgt ervoor dat de bocht moeiteloos blendt in de omgeving, terwijl de breedte van 10,1 cm voldoende ruimte biedt voor het plaatsen van de gewenste verlichtingselementen. Dankzij het gebruiksgemak van de MAR-TRACK bocht kan iedereen eenvoudig de gewenste lichtaccenten creëren. Investeer in deze hoogwaardige bocht en geniet van een moeiteloos ontwerp en sublieme verlichting.
€ 28,95
Meer informatie
SKU 12.4305.05
Designer Overige
COLLECTIE MAR-TRACK
Product Breedte 10,1cm
Product Lengte 10,1cm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Maretti Lighting presenteert: de MAR-TRACK 3-fase bocht 90ø rechts in het tijdloze en elegante wit.Voor een werkelijk unieke en luxe verlichtingservaring biedt Maretti Lighting de MAR-TRACK 3-fase bocht 90ø rechts aan. Deze witte bocht is speciaal ontworpen om te gebruiken in combinatie met de 3-fase rail van Maretti Lighting, waardoor u eindeloos kunt variëren en uw ruimte op een bijzondere manier kunt verlichten.


Maretti Lighting staat bekend om zijn exclusieve en designverlichting en de MAR-TRACK 3-fase bocht 90ø rechts is hier geen uitzondering op. Met een breedte van 10,1 cm zorgt deze bocht niet alleen voor een strak en modern uiterlijk, maar biedt het ook de mogelijkheid om de verlichting op de juiste plek te richten.

Omschrijving