KODIAK 50 3-fase railspot brons

Ontdek de pracht en praal van de KODIAK 50 3-fase railspot in brons van Maretti Lighting. Deze strakke railspot is ontworpen om een gerichte lichtbundel te geven en is daardoor perfect geschikt om kunstwerken te verlichten. De KODIAK 50 wordt geleverd exclusief lichtbron, waardoor je zelf kunt bepalen welke sfeer je wilt creëren. Met een maximaal wattage van 10W en een diameter van 6cm, biedt deze 1-lichts railspot de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl. Of je nu een kunstgalerij, een restaurant of een moderne woonkamer wilt verfraaien, de bronzen KODIAK 50 voegt een vleugje luxe toe aan elke ruimte. Verlicht je wereld met Maretti Lighting!
€ 155,95
Meer informatie
SKU 12.6910.03
Designer Overige
Fitting GU10
Wattage max. 10W
Product diameter 6cm
Aantal lichtbronnen 1-Lichts
COLLECTIE KODIAK
IP waarde IP20
Input Voltage 230VAC
Klasse geaard
Lichtbron excl. lichtbron
Product Lengte 14cm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Ontdek de pracht en praal van de KODIAK 50 3-fase railspot in brons van Maretti Lighting. Deze strakke railspot is ontworpen om een gerichte lichtbundel te geven en is daardoor perfect geschikt om kunstwerken te verlichten. Of je nu een kunstgalerij, een restaurant of een moderne woonkamer wilt verfraaien, de bronzen KODIAK 50 voegt een vleugje luxe toe aan elke ruimte. Verlicht je wereld met Maretti Lighting!


De KODIAK 50 3-fase railspot biedt niet alleen een verfijnde uitstraling, maar ook een scala aan functies die zorgen voor een perfecte verlichtingsoplossing. Met een maximaal wattage van 10W, levert deze 1-lichts railspot helder en gedetailleerd licht om kunstwerken, sculpturen en andere speciale objecten prachtig naar voren te brengen.


Deze railspot wordt geleverd exclusief lichtbron, waardoor je zelf kunt bepalen welke sfeer je wilt creëren. Kies uit een breed scala aan lichtbronnen die perfect passen bij jouw persoonlijke voorkeur en de ambiance die je wilt creëren. De mogelijkheden zijn eindeloos!


Met een diameter van 6cm heeft de KODIAK 50 een compacte vormgeving die zich naadloos aanpast aan elke ruimte. Door zijn elegante bronzen kleur voegt deze railspot een vleugje luxe toe aan elke omgeving. Of het nu een kunstgalerij is die een dramatische verlichting nodig heeft, een restaurant dat een intieme sfeer wil creëren of een moderne woonkamer die een statement wil maken, de KODIAK 50 biedt de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl.


Met de KODIAK 50 3-fase railspot in brons van Maretti Lighting haal je niet alleen een hoogwaardig verlichtingsproduct in huis, maar ook een stukje exclusief design. De hoogwaardige materialen en vakmanschap achter deze railspot zorgen voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Deze railspot is ontworpen om lang mee te gaan en keer op keer te voldoen aan je verlichtingsbehoeften.


Verrijk je ruimte met de KODIAK 50 3-fase railspot in brons van Maretti Lighting. Voeg een vleugje luxe toe aan elke omgeving en laat je kunstwerken stralen. Creëer de perfecte ambiance en verlicht je wereld met Maretti Lighting!

Omschrijving

Accessoires