DISCUS 70 inbouwspot zwart

Ontdek de stijlvolle Discus 70 inbouwspot van Maretti Lighting. Deze zwarte armatuur met een diameter van 10,9 cm en een hoogte van slechts 2,5 cm, biedt ultieme flexibiliteit. Voorzien van een draai- en kantelbare functie, zorgt dit voor precies de juiste belichting op de plek waar u het wilt. De inbouwspot is geschikt voor een maximaal wattage van 20W, en hoewel de lichtbron niet wordt meegeleverd, biedt dit u de conveniëntie om uw lichtbron naar keuze toe te voegen. Betrek dus de Discus 70 inbouwspot in uw interieur voor een verfijnde en functionele verlichtingsbeleving.
€ 25,95
Meer informatie
SKU 11.2810.04.B
Wattage max. 20W
Product diameter 10,9cm
Designer Overige
Aantal lichtbronnen 1-Lichts
COLLECTIE DISCUS
Driver Exclusief
IP waarde IP20
Lichtbron excl. lichtbron
Product Hoogte 2,5cm
Zaagmaat (mm) 94mm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Ontdek de verfijnde elegantie en unieke stijl van de DISCUS 70 inbouwspot in zwart, een prachtige creatie van Maretti Lighting. Met zijn minimalistische vormgeving en moderne uitstraling, voegt deze inbouwspot een vleugje luxe toe aan uw woon- of werkomgeving. De DISCUS 70 inbouwspot is een ware blikvanger die niet alleen functioneel, maar ook esthetisch verantwoord is.


Deze ingetogen zwarte spot is uitgerust met 1-Lichts functie en heeft een maximale wattage van 20W. Het compact ontwerp, met een hoogte van slechts 2,5 cm en een diameter van 10,9 cm, maakt hem eenvoudig te integreren in elk interieurontwerp. En dankzij zijn draai- en kantelfunctie kan de DISCUS 70 altijd precies gericht worden waar het licht nodig is.


De DISCUS 70 inbouwspot wordt exclusief lichtbron geleverd, waardoor u de vrijheid heeft om de perfecte lichtbron te kiezen die past bij uw stijl en behoeften. Dit maakt het de perfecte keuze voor degenen die hun eigen persoonlijke touch willen geven aan hun verlichtingsontwerp.


Met zijn geavanceerde look en superieur ontwerp, overtreft de DISCUS 70 inbouwspot van Maretti Lighting alle verwachtingen. Het is de perfecte aanvulling op een verfijnd interieur en biedt zowel luxueuze verlichting als een ongeëvenaarde stijl.


Omschrijving

Accessoires