AURA LED 24VDC 48W 2700K

Transformeer en verrijk uw woning binnenin met de subtiele maar invloedrijke Aura LED van Maretti Lighting. Deze slanke, energiezuinige verlichting, met een breedte van slechts 0,8 cm en een hoogte van 0,2 cm, past naadloos langs uw meubels, in kasten of tegen muren. Met een verstelbare kabel van 30 cm kunt u de warme, uitnodigende gloed van 2700K extra warm wit licht precies daar positioneren waar u het wilt hebben. Doordat de Aura LED ideaal is om te plaatsen op een aluminium oppervlak, profiteert u veilig van de warmteuitstoot. Ondanks het hoge wattage van 48W, heeft deze verlichting energie-efficiëntieklasse F. Dit sfeerverhogende element is exact wat u nodig heeft om de esthetische aantrekkingskracht van uw ruimte te verhogen. Dit product voegt niet alleen sfeer toe, maar definieert ook uw ruimte op een unieke manier.
€ 56,95
F
Meer informatie
SKU 19.8475.92
Designer Overige
Wattage 48W
Bundel 120°
COLLECTIE AURA LED
Driver Exclusief
Energy Label F
IP waarde IP20
Input Voltage 24VDC
Kleurtemperatuur 2700K EXTRA WARM WIT LICHT
LED levensduur 54.000 h
Lengte kabel 30CM
Lumen output 5275lm
Product Breedte 0,8cm
Product Hoogte 0,2cm
Product Lengte 500cm
RA waarde CRI90

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Leg een vleugje luxe op uw inrichting met de Aura LED van Maretti Lighting. Dit product is meer dan uw typische verlichting; het is een perfecte verblindingsvrije verlichtingsoplossing ontworpen om de esthetiek van uw leefruimte te verrijken. Met een breedte van slechts 0,8 cm en een hoogte van 0,2 cm biedt het een naadloze integratie langs uw meubelstukken, kasten of muren.


Verwen uw zintuigen en creëer een warme, uitnodigende sfeer in uw kamer met het extra warme witte licht van 2700K. Deze verlichtingsaanvulling, met een vermogen van 48W, is niet alleen esthetisch arbeidsintensief, maar ook veilig en energiezuinig, gezien zijn energie-efficiëntieklasse F.


Het gebruik van de Aura LED is zeer flexibel omdat het aanpasbaar is in een lengte van 30 cm, wat zorgt voor een subtiele verlichting volgens uw behoefte en stijl. Voor het beste resultaat en een veilige warmteafvoer, raden we aan deze op aluminium oppervlakken te plaatsen. Beleef nu een unieke verlichtingservaring met de Aura LED en voeg die ontbrekende sfeer toe aan uw interieur.


Omschrijving

Accessoires