TROY 70 opbouwarmatuur 1-lichts wit

Ervaar de flexibiliteit en moderne esthetiek van de TROY 70 opbouwarmatuur met 1 licht van Maretti Lighting. Deze in wit uitgevoerde armatuur, met zijn cardanische ring, laat u de richting van het licht eenvoudig aanpassen naar uw specifieke behoefte. Bedieningsgemak is verzekerd dankzij de meegeleverde driver, geschikt voor de CUSCO FLAT en QUITO lichtbronnen (afzonderlijk verkrijgbaar). Ideaal voor diegenen die waarde hechten aan aanpasbaar comfort. De dimfunctie, bedienbaar via fase afsnij/triac, maakt deze opbouwarmatuur een veelzijdige toevoeging aan elk luxe interieur. Afmetingen zijn 12cm breed en 12,5cm hoog.
€ 139,95
Meer informatie
SKU 11.3120.05
Designer Overige
Aantal lichtbronnen 1-Lichts
COLLECTIE TROY
Dimbaar Ja
Driver Inclusief
IP waarde IP20
Lichtbron excl. lichtbron
Product Breedte 12cm
Product Hoogte 12,5cm
Product Lengte 12cm
Type dimmen fase afsnij/triac

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Ontdek de TROY 70 opbouwarmatuur van Maretti Lighting, een essentiële toevoeging voor het creëren van sfeer en helderheid in uw ruimte. Dit 1-lichts armatuur, uitgevoerd in stijlvol wit, heeft een cardanische ring die de gebruiker de flexibiliteit biedt om de lichtbron naar elke gewenste richting te kantelen. Hierdoor kunt u specifieke delen van uw kamer accentueren of een warm, gedimd licht verspreiden voor een intieme sfeer.


Een ander bewonderenswaardig kenmerk van de TROY 70 opbouwarmatuur is de breedte van 12cm en de hoogt van 12,5cm, waardoor het een subtiele maar stijlvolle aanwezigheid biedt in uw ruimte. Het is compatibel met de CUSCO FLAT en de QUITO lichtbronnen, deze lichtbronnen dient u er wel los bij te bestellen.


Nog een kenmerk om te waarderen in de TROY 70 opbouwarmatuur is het feit dat het dimbaar is. U kunt de lichtintensiteit regelen met fase afsnij/triac technologie, voor perfecte verlichting op maat, passend bij uw stemming of het tijdstip van de dag.


Omschrijving