SPIKE & BASE grondspies

Maretti Lighting presenteert de SPIKE & BASE grondspies, een must-have accessoire voor jouw paalarmaturen. Deze zwarte grondspies zorgt ervoor dat jouw verlichting veilig en stevig kan worden geplaatst in de grond. Met een hoogte van 50cm en een diameter van 10cm biedt deze grondspies de perfecte ondersteuning voor jouw verlichting. Dankzij het gebruiksgemak van dit product ben je binnen no-time klaar met het installeren van jouw prachtige buitenverlichting. Voeg een vleugje stijl en functionaliteit toe aan jouw buitenruimte met de SPIKE & BASE grondspies van Maretti Lighting.
€ 32,95
Meer informatie
SKU 14.2424.04
Designer Overige
EAN code 9788755025745
Product diameter 10cm
Product Hoogte 50cm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

De SPIKE & BASE grondspies van Maretti Lighting is een essentieel accessoire voor paalarmaturen. Met een hoogte van 50cm en een diameter van 10cm, zorgt deze zwarte grondspies voor een stabiele en veilige plaatsing van de verlichting in de grond.


Deze grondspies is perfect voor het creëren van sfeervolle verlichting in de tuin of langs de oprit. Door de eenvoudige installatie kan je gemakkelijk jouw favoriete paalarmatuur bevestigen zonder gereedschap.


Met de SPIKE & BASE grondspies van Maretti Lighting kan je jouw tuin, terras of pad op een mooie en functionele manier verlichten. De hoogwaardige kwaliteit en het elegante ontwerp maken deze grondspies een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar de perfecte verlichtingsoplossing.


Maak van jouw buitenruimte een oase van licht en schoonheid met de SPIKE & BASE grondspies van Maretti Lighting.

Omschrijving