SLIDE 111 installatiekit 1-lichts zwart

Maak kennis met de SLIDE 111 installatiekit, een onmisbaar accessoire voor de SLIDE spot van Maretti Lighting. Deze installatiekit is specifiek ontworpen om het installatieproces zo eenvoudig mogelijk te maken. Met een breedte van 17,8cm en een strakke zwarte kleur, past deze kit perfect bij de stijlvolle uitstraling van de SLIDE spot. Dankzij het gebruiksgemak en de hoogwaardige kwaliteit ben je verzekerd van een probleemloze installatie. Maak je SLIDE spot compleet met deze uitstekende installatiekit en geniet van het prachtige licht dat Maretti Lighting te bieden heeft.
Regular Price € 26,50 Special Price € 11,95
Meer informatie
SKU 10.5971.04
Designer Overige
Aantal lichtbronnen 1-Lichts
Product Breedte 17,8cm
Product Lengte 17,8cm
Zaagmaat (mm) 16,7x16,7c

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Maretti Lighting presenteert de SLIDE 111 installatiekit 1-lichts zwart, een essentieel accessoire voor de SLIDE spot. Deze installatiekit is ontworpen om de perfecte balans te bieden tussen functionaliteit en elegantie.


Met een breedte van 17,8cm is deze installatiekit compact en gemakkelijk te installeren op elke gewenste plek. De zwarte kleur voegt stijl en elegantie toe aan uw interieur, waardoor het een tijdloze uitstraling krijgt.


Deze kit bevat één lichtbron, waardoor het een bescheiden maar toch krachtige verlichtingsoplossing biedt. Met de mogelijkheid om het licht te richten, kunt u de gewenste sfeer creëren in elke kamer.


De SLIDE 111 installatiekit is ontworpen door een getalenteerde designer bij Maretti Lighting. Elk detail is zorgvuldig uitgedacht om een uitstekende kwaliteit en gebruiksgemak te garanderen. Met deze kit kunt u uw interieur opvrolijken en een unieke sfeer creëren.


Maretti Lighting nodigt u uit om uw verlichting naar een hoger niveau te tillen met de SLIDE 111 installatiekit. Bestel nu en ontdek de eindeloze mogelijkheden die deze kit te bieden heeft!

Omschrijving