SLIDE 111 installatiekit 1-lichts wit

Ontdek de handige SLIDE 111 installatiekit van Maretti Lighting. Deze witte kit is speciaal ontworpen voor gebruik met de SLIDE spot. Met een breedte van 17,8 cm en één lichtpunt biedt deze kit een eenvoudige en praktische oplossing voor het installeren van je verlichting. Creëer een strak en modern interieur met deze accessoire. Het gebruiksgemak staat voorop, zodat je snel en gemakkelijk kunt genieten van de prachtige verlichting van Maretti Lighting.
€ 18,50
Meer informatie
SKU 10.5971.05
Zaagmaten 160-169mm
Designer Overige
Aantal lichtbronnen 1-Lichts
Product Breedte 17,8cm
Product Lengte 17,8cm
Zaagmaat (mm) 16,7x16,7c

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Met de SLIDE 111 installatiekit 1-lichts wit van Maretti Lighting haal je het maximale uit je SLIDE spot. Deze installatiekit is speciaal ontworpen om de spot eenvoudig te kunnen monteren en biedt een strakke en minimalistische uitstraling.


De installatiekit heeft een breedte van 17,8 cm en is uitgevoerd in een stijlvolle witte kleur. Met zijn moderne design past hij perfect in ieder interieur.


De SLIDE 111 installatiekit is zeer gebruiksvriendelijk en zorgt ervoor dat je de spot snel en eenvoudig kunt installeren. Het enkele lichtpunt zorgt voor gerichte verlichting op één specifieke plek.


Deze installatiekit is een accessoire dat de functionaliteit van de SLIDE spot verbetert, zonder concessies te doen aan de esthetiek. Met deze kit heb je alles in huis om jouw ruimte op een unieke manier te verlichten.

Omschrijving