SCOPE 50 opbouwarmatuur 4-lichts wit Designed By Mariska Jagt

Presenteert Maretti Lighting's SCOPE 50 opbouwarmatuur 4-lichts in een elegante witte uitvoering, ontworpen door de creatieve Mariska Jagt. Dit luxueuze verlichtingsstuk bestaat uit vier chique zwarte kokers met een subtiel gouden randje, een verbluffende aanvulling op ieder interieur. Het heeft een maximale wattage van 10W en een diameter van 6,6 cm. Als bonus worden de lichtbronnen bij uw aankoop inbegrepen, ook wel een ongeëvenaard gebruiksgemak genoemd. Dit verlichtingsmeesterwerk transformeert uw kamer in een oase van geraffineerde weelde.
€ 238,95
Meer informatie
SKU 11.2854.05
Wattage max. 10W
Product diameter 6,6cm
Designer Mariska Jagt
Aantal lichtbronnen 4-lichts
COLLECTIE SCOPE
IP waarde IP20
Input Voltage 230VAC
Klasse geaard
Lichtbron incl. lichtbron 21.8555.92
Product Lengte 13,7cm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Ontworpen door de gerenommeerde Mariska Jagt, presenteert Maretti Lighting de prachtige Scope 50 opbouwarmatuur. Dit luxueuze 4-lichts armatuur, afgewerkt met een strak wit design, is een waardevolle aanwinst voor elk interieur dat stijl en klasse uitstraalt.


Geaccentueerd met een subtiel gouden randje rond de zwarte kokers, straalt deze armatuur niet alleen licht uit, maar ook een gevoel van exclusiviteit. De Scope 50 opbouwarmatuur vertegenwoordigt een perfecte symbiose van moderne esthetiek en praktische functionaliteit, en maakt zo elke ruimte compleet.


Gekenmerkt door zijn compacte diameter van 6,6 cm, biedt dit armatuur optimale verlichtingsmogelijkheden en past het moeiteloos in zowel grote als kleinere ruimtes. De lampen zijn inbegrepen en gewaardeerd op maximaal 10 watt, voor gegarandeerde energie-efficiëntie.


Of het nu draait om het uitlichten van specifieke designelementen, of het creëren van een subtiele sfeerverlichting, de Scope 50 opbouwarmatuur van Maretti Lighting brengt de visie van Mariska Jagt tot leven in uw leefruimte.


Omschrijving