ROTONDA VLOERLAMP M h:80cm 22W 2700-5000K

Laat je verrassen door de stijlvolle elegantie van de Rotonda vloerlamp van Maretti Lighting. Een ware blikvanger in elke kamer dankzij de gedurfde diameter van 80 cm en subtiele breedte van 4 cm. De zwarte kleur van de opvallende ringvorm voegt een extra element van verfijning toe aan uw eigentijdse interieur. Dit innovatieve ontwerp onderscheidt zich door zijn tunable white lichttechnologie, waarmee u gemakkelijk de lichttemperatuur kunt aanpassen tussen een extra warme 2700K en een helder daglicht van 5000K - ideaal voor wanneer u wilt werken, ontspannen of de perfecte sfeer wilt creëren voor uw gasten. En het beste deel? Dankzij de meegeleverde afstandsbediening kunt u de lichtintensiteit eenvoudig aanpassen aan uw stemming of activiteit, terwijl de vloerlamp zelfs uw laatste instelling onthoudt voor nog meer gemak. Bovendien draagt deze lamp, met zijn energie-efficiënte vermogen van slechts 23W, bij tot een gereduceerd energieverbruik zonder in te boeten aan stijl. Dit is de perfecte keuze voor designbewuste huiseigenaren die zoeken naar een functionele en sfeervolle verlichtingsoplossing.
€ 169,95
Meer informatie
SKU 515.0301.18
Designer Overige
Wattage 23W
Product diameter 80cm
COLLECTIE ROTONDA
Dimbaar Ja
Driver Inclusief
IP waarde IP20
Input Voltage 230VAC
Kleurtemperatuur TW 2700-5000K TUNABLE WHITE LICHT, VAN EXTRA WARM TOT DAG LICHT
LED levensduur 25.000 h
Lichtbron geïntegreerde LED verlichting
Lumen output 2600lm
Product Breedte 4cm
Soort dimmer/schak afstandbediening
Webshop Only Webshop Only

Meer informatie

Handleiding

Downloads

De Rotonda vloerlamp M is een elegant en stijlvol ontwerp van Maretti Lighting dat een opvallende toevoeging is aan ieder interieur. Met een gedurfde diameter van 80 cm en een subtiele breedte van 4 cm, is het een ware blikvanger in elke ruimte. De verfijnde zwarte kleur van de ringvorm voegt een extra element van verfijning toe aan uw moderne wooninrichting.


Dit innovatieve ontwerp maakt gebruik van tunable white lichttechnologie. Hiermee kunt u eenvoudig de lichttemperatuur aanpassen van een behaaglijke 2700K tot een helder daglicht van 5000K. Het is perfect voor het creëren van de juiste sfeer voor werken, ontspannen of gasten ontvangen. Eigenaren die op zoek zijn naar een functionele en stijlvolle verlichtingsoplossing, zullen dit zeker waarderen.


Deze lamp verlaagt niet alleen uw energieverbruik meer dan u zou verwachten van een lamp met een wattage van 23W, maar is ook volledig dimbaar. Met de bijgeleverde afstandsbediening kunt u de lichtintensiteit naar wens aanpassen. De lamp herinnert zich zelfs uw laatste instelling voor extra gebruiksgemak. De Rotonda vloerlamp M is meer dan zomaar een lamp, het is een verlichtingsoplossing die sfeer, functionaliteit en design combineert.

Omschrijving