PORTOFINO 111 inbouwspot 4-lichts zwart

Bied uw interieur een modern en luxe accent met de Portofino 111 inbouwspot 4-lichts in stijlvol zwart van Maretti Lighting. Dit vierkante 4-Lichts armatuur heeft een cardanische ring waardoor u de lichtbron alle richtingen kunt opsturen, ideaal om de focus te leggen op bepaalde aspecten van uw inrichting. Inclusief installatiekit, exclusief driver, en geschikt voor de Paloma 111 lichtbron. Deze randloze inbouwspot heeft een maximaal wattage van 50W en een kabellengte van 30cm, en meet 31.1cm in de breedte en 8.3cm in de hoogte. Let op: lichtbron wordt niet meegeleverd. Màak van deze verlichting de blikvanger van uw ruimte.
Regular Price € 309,00 Special Price € 89,95
Meer informatie
SKU 11.1814.04.A
Zaagmaten 300mm >
Designer Overige
Fitting G53
Wattage max. 50W
Aantal lichtbronnen 4-lichts
COLLECTIE PORTOFINO
Driver Exclusief
Input Voltage max. 50V AC/DC
Lengte kabel 30CM
Lichtbron excl. lichtbron
Product Breedte 31,1cm
Product Hoogte 8,3cm
Product Lengte 31,1cm
Zaagmaat (mm) 312x312mm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

De Portofino 111 inbouwspot 4-lichts zwart van Maretti Lighting is een elegante toevoeging aan elk modern interieur. Dit armatuur, met zijn strakke, vierkante ontwerp en stijlvolle zwarte afwerking, biedt een subtiele, maar effectieve verlichtingsoplossing voor elk luxe decor.


Met een cardanische ring is elke lichtbron in dit 4-lichts armatuur eenvoudig te richten, waardoor u volledige controle heeft over de belichting in uw ruimte. Deze feature biedt u de mogelijkheid om de perfecte sfeer te creëren voor elke gelegenheid.


Bovendien heeft de Portofino 111 inbouwspot een maximaal wattage van 50W en is deze compatibel met de Paloma 111 lichtbron. Het armatuur heeft een breedte van 31,1cm, een hoogte van 8,3cm en een lengte kabel van 30cm, zodat het gemakkelijk discreet kan worden geïntegreerd in elke kamer. Vergeet niet, dit armatuur wordt exclusief lichtbron geleverd.


Compleet met een handige installatiekit, maakt deze inbouwspot het eenvoudig om een professioneel niveau van binnenverlichting te bereiken zonder in te boeten op stijl. Verhoog de sfeer en functionaliteit van uw ruimte met de Portofino 111 inbouwspot 4-lichts zwart van Maretti Lighting.


Omschrijving

Accessoires