PALERMO 70 inbouwspot wit

Ervaar de geraffineerde eenvoud van Maretti Lighting met de PALERMO 70 inbouwspot in stijlvol wit. Deze ronde 1-lichts randloze spot is voorzien van een cardanische ring, die u in staat stelt om de lichtbron naar wens te richten. Hoogwaardig afgewerkt en met een diameter van 10,7cm geeft deze spot een maximaal wattage van 50W af. Let op, een installatiekit en driver zijn niet inbegrepen en de spot wordt exclusief lichtbron geleverd. De spot is compatibel met de Cusco 70 lichtbron met B15d fitting. De elegante witte kleur versterkt het minimalistische design van Maretti Black Label. Met een koperafstand van 30CM voor gemakkelijk gebruiksgemak.
€ 56,95
Meer informatie
SKU 11.1805.05
Zaagmaten 110-119mm
Designer Maretti Black Label
Fitting B15d
Wattage max. 50W
Product diameter 10,7cm
Aantal lichtbronnen 1-Lichts
COLLECTIE PALERMO
Driver Exclusief
Input Voltage max. 50V AC/DC
Lengte kabel 30CM
Lichtbron excl. lichtbron
Product Hoogte 8cm
Zaagmaat (mm) 113mm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

De stijlvolle PALERMO 70 inbouwspot wit van Maretti Lighting is een sfeervolle toevoeging voor elke ruimte. Ontworpen door het prestigieuze Maretti Black Label, is deze spot een uiting van innovatief ontwerp en minimalistische elegantie.


Deze inbouwspot heeft een strak, wit, randloos design met een cardanische ring, die de mogelijkheid biedt om de lichtbron in elke gewenste richting te richten. Hiermee is optimale verlichting en sfeercreatie gegarandeerd. De spot is specifiek ontworpen voor de gebruiksvriendelijke Cusco 70 lichtbron met een B15d fitting, die zorgt voor een helder, warm licht.


De PALERMO 70 heeft een maximum wattage van 50W, een hoogte van 8 cm en een diameter van 10,7 cm, waardoor het een subtiele en praktische toevoeging aan uw interieur is. Let op, deze spot wordt geleverd zonder installatiekit, driver en lichtbron. De kabel heeft een lengte van 30CM, wat voldoende is voor standaard installatiebehoeften.

Omschrijving

Accessoires