MINIBAR 600mm wandstraler 14W 2700K

Ontdek de MINIBAR 600mm wandstraler van Maretti Lighting, een revolutionaire toevoeging aan jouw buitenverlichting. Deze koppelbare IP66 wandstraler biedt de ideale oplossing voor jouw verlichtingsbehoeften. Met de aangegoten kabels van 20cm kunnen de armaturen direct aan elkaar worden gekoppeld, waardoor je eenvoudig een samenhangende verlichtingsopstelling kunt creëren. Wil je grotere afstanden afleggen? Geen probleem! Met de verlengkabel van 1 meter kun je jouw verlichting nog verder uitbreiden. De MINIBAR 600mm wandstraler straalt 2700K EXTRA WARM WIT LICHT uit, waardoor je buitenruimte een gezellige en uitnodigende sfeer krijgt. Met een wattage van 14W is deze wandstraler zowel krachtig als energiezuinig. Het slanke en moderne design van de MINIBAR zorgt ervoor dat hij naadloos in elke buitenomgeving past. Creëer de perfecte ambiance met de MINIBAR 600mm wandstraler van Maretti Lighting.
Regular Price € 165,95 Special Price € 42,95
Meer informatie
SKU 14.5230.14
Designer Overige
Wattage 14W
Bundel 45°
COLLECTIE MINIBAR
Driver Exclusief
IP waarde IP67
Input Voltage 24VDC
Kleurtemperatuur 2700K EXTRA WARM WIT LICHT
LED levensduur 40.000 h
Lichtbron geïntegreerde LED verlichting
Lumen output 980lm
Product Breedte 3cm
Product Hoogte 5,2cm
Product Lengte 60cm
RA waarde CRI80

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Ontdek de MINIBAR 600mm wandstraler van Maretti Lighting, een revolutionaire toevoeging aan jouw buitenverlichting. Met zijn slanke en moderne design past de MINIBAR naadloos in elke buitenomgeving en voegt een vleugje exclusiviteit toe aan je buitenruimte.


De MINIBAR 600mm wandstraler is voorzien van IP66-classificatie, waardoor hij bestand is tegen alle weersomstandigheden en perfect geschikt is voor buitengebruik. Dit betekent dat je het hele jaar door kunt genieten van prachtig verlichte buitenruimtes, zelfs in de regen en sneeuw.


Een van de unieke kenmerken van de MINIBAR 600mm wandstraler is de mogelijkheid om meerdere armaturen direct aan elkaar te koppelen. Dankzij de aangegoten kabels van 20cm kun je eenvoudig een samenhangende verlichtingsopstelling creëren en je buitenruimte transformeren. Wil je nog grotere afstanden afleggen? Geen probleem! Met de verlengkabel van 1 meter kun je jouw verlichting nog verder uitbreiden, waardoor je de flexibiliteit hebt om de perfecte opstelling te creëren.


De MINIBAR 600mm wandstraler straalt 2700K EXTRA WARM WIT LICHT uit, waardoor je buitenruimte een gezellige en uitnodigende sfeer krijgt. Of je nu een zomeravond op het terras doorbrengt of een feestje in de tuin viert, deze wandstraler zorgt voor de perfecte ambiance.


Met een wattage van 14W is de MINIBAR 600mm wandstraler zowel krachtig als energiezuinig. Je kunt dus genieten van heldere en mooie verlichting zonder je zorgen te maken over hoge energierekeningen. Bovendien is de MINIBAR een duurzame keuze, omdat hij lang meegaat en weinig onderhoud vergt.


De MINIBAR 600mm wandstraler van Maretti Lighting is een must-have voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, design en functionaliteit in één. Voeg een vleugje luxe toe aan je buitenruimte en creëer de perfecte ambiance met deze bijzondere wandstraler.

Omschrijving

Accessoires