MAR-TRACK 3-fase X-stuk zwart

Ontdek het MAR-TRACK 3-fase X-stuk in het elegante zwart van Maretti Lighting. Dit handige X-stuk is speciaal ontworpen voor de 3-fase rail, waardoor je moeiteloos verschillende armaturen kunt aansluiten. De breedte van 16,6 cm zorgt ervoor dat het X-stuk perfect past in jouw verlichtingsopstelling. Met een strak design en hoogwaardige afwerking voegt dit zwarte X-stuk niet alleen functionaliteit toe, maar ook stijl aan jouw interieur. Maak het creëren van sfeervolle verlichting eenvoudig met het MAR-TRACK 3-fase X-stuk zwart van Maretti Lighting.
€ 59,95
Meer informatie
SKU 12.4316.04
Designer Overige
COLLECTIE MAR-TRACK
Product Breedte 16,6cm
Product Lengte 16,6cm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Maretti Lighting heeft een elegant X-stuk toegevoegd aan hun assortiment van luxe verlichting. De MAR-TRACK 3-fase X-stuk in het zwart is een accessoire dat perfect past bij de MAR-TRACK 3-fase rail. Het X-stuk is ontworpen om een naadloze en professionele uitstraling te creëren in uw verlichtingssysteem.


Dit X-stuk heeft een breedte van 16,6cm, waardoor het gemakkelijk kan worden geïntegreerd in uw bestaande verlichtingsopstelling. Het zwarte ontwerp voegt een vleugje elegantie en stijl toe aan elke ruimte waarin het wordt gebruikt.


Met dit X-stuk kunt u uw 3-fase rail eenvoudig splitsen in verschillende richtingen en hoeken, waardoor u volledige flexibiliteit heeft bij het plaatsen van uw verlichtingsarmaturen. Het gebruiksgemak van dit accessoire zorgt ervoor dat u snel en efficiënt uw verlichtingssysteem kunt aanpassen naar uw wensen.


Voeg dit zwarte X-stuk toe aan uw MAR-TRACK 3-fase rail en creëer een verfijnde en gepersonaliseerde verlichtingsoplossing in elke ruimte. Upgrade uw interieur met de exclusieve luxe verlichting van Maretti Lighting.

Omschrijving