MAR-TRACK 3-fase mechanisch koppelstuk zwart

MAR-TRACK 3-fase mechanisch koppelstuk zwart
Verbind moeiteloos twee rails met elkaar met het MAR-TRACK 3-fase mechanisch koppelstuk in het luxueuze zwart van Maretti Lighting. Dit handige koppelstuk zorgt voor een solide en mechanische verbinding tussen de rails, waardoor je eenvoudig je verlichtingssysteem kunt uitbreiden. Met een breedte van slechts 2 cm past het perfect in elke railopstelling. Dankzij de zwarte kleur blendt het naadloos in elke ruimte en voegt het een subtiel en stijlvol accent toe. Of je nu een modern interieur wilt verlichten of een chique uitstraling aan je winkel wilt geven, het MAR-TRACK koppelstuk maakt het mogelijk. Voeg het vandaag nog toe aan je verlichtingscollectie en geniet van een moeiteloze en professionele installatie.
€ 6,70
Meer informatie
SKU 12.4233.04
Designer Overige
COLLECTIE MAR-TRACK
Product Breedte 2cm
Product Lengte 6,8cm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Voeg een vleugje luxe toe aan je verlichtingsopstelling met het MAR-TRACK 3-fase mechanisch koppelstuk in het luxueuze zwart van Maretti Lighting. Dit handige koppelstuk verbindt moeiteloos twee rails met elkaar, waardoor je jouw verlichtingssysteem eenvoudig kunt uitbreiden.


Dankzij de solide en mechanische verbinding die het koppelstuk biedt, hoef je je geen zorgen te maken over wiebelende of losse rails. Je kunt op dit koppelstuk vertrouwen voor een stabiele en betrouwbare installatie. Met een breedte van slechts 2 cm is het MAR-TRACK koppelstuk compact. Daarnaast is het ontworpen in een luxueuze zwarte kleur, waardoor het naadloos blendt in elke ruimte en een subtiel en stijlvol accent toevoegt.


Het MAR-TRACK koppelstuk biedt eindeloze mogelijkheden voor het verlichten van verschillende interieurs. Of je nu een modern huis of een winkel met een chique uitstraling hebt, dit koppelstuk kan hieraan bijdragen. Voeg het toe aan je verlichtingscollectie en geniet van een moeiteloze en professionele installatie.


Dit product is ontworpen door Maretti Lighting, een merk dat bekend staat om zijn exclusieve en designverlichting. Het koppelstuk is niet alleen functioneel, maar voegt ook een vleugje luxe toe aan elke ruimte.


Niet alleen lost het koppelstuk de problemen van wiebelende en losse rails op, maar het biedt ook een eenvoudige en professionele uitbreidingsmogelijkheid. Met dit koppelstuk voeg je op een subtiele en stijlvolle wijze een uniek accent toe aan je interieur. Waar wacht je nog op? Voeg vandaag nog het MAR-TRACK 3-fase mechanisch koppelstuk zwart toe aan je winkelwagen en creëer de perfecte verlichtingsopstelling.

Omschrijving