MAR-TRACK 3-fase koppelstuk zwart

Verlicht en verbind jouw ruimte met het MAR-TRACK 3-fase koppelstuk in het elegant zwarte design van Maretti Lighting. Met dit koppelstuk kun je elektrisch twee rails met elkaar verbinden en eenvoudig de gewenste verlichting creëren. Met een breedte van slechts 2cm past dit koppelstuk discreet in elk interieur en zorgt het voor een strakke uitstraling.
€ 11,50
Meer informatie
SKU 12.4230.04
Designer Overige
COLLECTIE MAR-TRACK
Product Breedte 2cm
Product Lengte 6,8cm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Verrijk je ruimte met het elegante zwarte design van het MAR-TRACK 3-fase koppelstuk van Maretti Lighting. Met dit slimme accessoire kun je moeiteloos twee rails met elkaar verbinden en zo de perfecte verlichting creëren. Met een slanke breedte van slechts 2 cm past dit koppelstuk discreet in elk interieur en zorgt het voor een strakke en luxueuze uitstraling.


Combineer het MAR-TRACK 3-fase koppelstuk met bijbehorende accessoires, zoals de 12.4283.04 en 12.4282.04, voor een nog geavanceerdere verlichtingsinstallatie. Met deze accessoires kun je eenvoudig meerdere lichtpunten toevoegen en zo een unieke en persoonlijke sfeer creëren. Of je nu een artistieke galerij wilt verlichten, een trendy restaurant wilt inrichten of gewoon jouw eigen huis wilt opvrolijken, dit koppelstuk biedt eindeloze mogelijkheden.


Met het MAR-TRACK 3-fase koppelstuk van Maretti Lighting hoef je je geen zorgen te maken over ingewikkelde installaties of beperkte verlichtingsmogelijkheden. Dit slimme accessoire lost al jouw verlichtingsproblemen op en biedt vele voordelen. Je kunt eenvoudig de gewenste verlichtingstoepassing creëren, en met de flexibele mogelijkheden die dit koppelstuk biedt, kun je jouw ruimte volledig naar wens verlichten.


Transformeer jouw ruimte tot een elegant en bijzonder geheel met het MAR-TRACK 3-fase koppelstuk van Maretti Lighting. Ontdek het vandaag nog en laat je inspireren door de luxe en exclusiviteit die dit koppelstuk met zich meebrengt. Verbind, verlicht en geniet van de prachtige combinatie van functionaliteit en stijl.

Omschrijving