MAR-TRACK 3-fase DALI T-stuks rechts 2 zwart

Ontdek het MAR-TRACK 3-fase DALI T-stuk, rechts 2, in een elegante zwarte kleur. Dit slimme accessoire is perfect ontworpen voor de 3-fase DALI rail van Maretti Lighting. Met zijn dimmogelijkheden via DALI-technologie, geniet je van volledige controle over de verlichting in elke ruimte. Eenvoudig te installeren en te gebruiken, biedt dit T-stuk het gemak dat je zoekt. Creëer een luxe sfeer in jouw interieur met dit hoogwaardige en stijlvolle stuk van Maretti Lighting. Waar wacht je nog op? Voeg dit praktische en veelzijdige accessoire vandaag nog toe aan je verlichtingscollectie!
€ 57,95
Meer informatie
SKU 12.5132.04
Designer Overige
COLLECTIE MAR-TRACK DALI
Dimbaar Ja
Type dimmen dali

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Maretti Lighting presenteert het MAR-TRACK 3-fase DALI T-stuks rechts 2 in de elegante kleur zwart. Dit handige accessoire is speciaal ontworpen voor de 3-fase DALI rail, waardoor het perfect samengaat met ons assortiment luxe verlichting. De mogelijkheid om te dimmen maakt dit T-stuk nog veelzijdiger en biedt u de vrijheid om de sfeer in uw interieur aan te passen aan uw wensen.


Het gebruiksgemak staat voorop, waardoor dit T-stuk eenvoudig te installeren is. Het is ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen, zonder dat u gereedschap of technische kennis nodig heeft. Dankzij het hoogwaardige ontwerp en de kwaliteitsmaterialen kunt u vertrouwen op een duurzame en betrouwbare werking.


Voeg dit MAR-TRACK 3-fase DALI T-stuk rechts 2 in zwart toe aan uw winkelwagen en transformeer uw verlichtingssysteem naar een hoger niveau. Ontdek de mogelijkheden van dit accessoire en creëer een stijlvolle en functionele verlichting in uw interieur.

Omschrijving

Accessoires