MAR-TRACK 3-fase bocht 90ø links zwart

Betover uw woonruimte met een naadloze integratie van luxe verlichting door Maretti Lighting's MAR-TRACK 3-fase bocht 90° links in het zwart - wanneer elegantie ontmoet functionaliteit. Dit ingenieus ontworpen bochtstuk is onmisbaar voor iedereen die zijn interieur verlichting naar wens wilt aanpassen, waar je maar wilt. Met een breedte van slechts 10,1 cm past het moeiteloos in elke ruimte waardoor het de perfecte oplossing is voor die knusse hoeken of uitgestrekte leefruimtes. Naast het bijdragen aan de esthetiek van de ruimte met zijn tijdloze zwarte kleur, staat het gebruiksgemak van het product centraal, waardoor u de sfeer snel en eenvoudig kunt afstemmen op uw stemming of activiteit. Of het nu gaat om een bijeenkomst met vrienden, een romantische avond of een solo-uitje met een boek, haal het meeste uit uw ruimte met dit luxe accessoire. Met Maretti Lighting, creëer je altijd de perfecte sfeer.
€ 28,95
Meer informatie
SKU 12.4304.04
Designer Overige
COLLECTIE MAR-TRACK
Product Breedte 10,1cm
Product Lengte 10,1cm

Meer informatie

De MAR-TRACK 3-fase bocht 90° links in de kleur zwart is een essentieel onderdeel voor de subtiele aanpassing van de ruimtelijke verlichting. Afkomstig van Maretti Lighting, wordt dit bochtstuk gekenmerkt door zijn verfijnde vorm en kleur die een tijdloze elegantie uitstraalt. Deze 3-fase railverlichting kan naadloos worden opgenomen in elk interieurontwerp.


Met een breedte van slechts 10,1 cm, biedt het de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit. De vormgeving en de zwarte kleur van dit accessoire zorgen voor een strakke uitstraling, passende bij elke inrichting. Het is ontworpen voor het nauwkeurig richten van uw verlichting, waardoor u de mogelijkheid krijgt om verschillende verlichtingsscenario's te creëren en de sfeer in uw ruimte gemakkelijk te veranderen.


De MAR-TRACK 3-fase bocht 90° links belemmert het uitzicht niet en gaat volledig op in de omgeving. Het is comfortabel en intuïtief in gebruik, wat het ideaal maakt voor snelle en eenvoudige sfeerwisselingen. Kies voor de kwaliteit van Maretti Lighting en ervaar de verschil in verlichting.

Omschrijving