MAR-TRACK 3-fase bocht 90ø links zwart

Het MAR-TRACK 3-fase bocht 90° links in de kleur zwart is een must-have accessoire voor de 3-fase railverlichting van Maretti Lighting. Met dit slim ontworpen bochtstuk kun je moeiteloos de richting van je verlichting aanpassen. Door de zwarte kleur straalt het bochtstuk een tijdloze elegantie uit. Met een breedte van 10,1 cm past het bochtstuk naadloos in elk interieur. De gebruiksvriendelijkheid van de MAR-TRACK bocht 90° links zorgt ervoor dat je snel en eenvoudig de gewenste sfeer kunt creëren in je ruimte.
€ 28,95
Meer informatie
SKU 12.4304.04
Designer Overige
COLLECTIE MAR-TRACK
Product Breedte 10,1cm
Product Lengte 10,1cm

Meer informatie

Voor wie op zoek is naar een unieke en bijzondere verlichtingsoplossing van hoge kwaliteit, introduceert Maretti Lighting de MAR-TRACK 3-fase bocht 90ø links in de kleur zwart. Met zijn moderne en elegante ontwerp is deze bocht de perfecte aanvulling op de 3-fase railverlichting van Maretti.
Wat dit product echt speciaal maakt, is het feit dat het een 90 graden linksbocht biedt voor de 3-fase rail. Dit maakt het mogelijk om de verlichting op een creatieve en functionele manier te plaatsen, zelfs in ruimtes met complexe indelingen of designwensen. Het maakt het mogelijk om een ​​soepele overgang te creëren tussen verschillende gebieden, waardoor een naadloze stroom van licht en sfeer ontstaat.
Met een breedte van slechts 10,1 cm is deze bocht compact en discreet, waardoor het gemakkelijk te integreren is in verschillende interieurconcepten. Of het nu gaat om een ​​moderne woonkamer, een luxe hotellobby of een stijlvolle winkelruimte, de MAR-TRACK 3-fase bocht 90ø links voegt een vleugje chique en stijl toe aan elke ruimte.
Deze bocht is gemaakt met de hoogste kwaliteitsnormen en is ontworpen om jarenlang mee te gaan. Het gebruik van hoogwaardige materialen en de zorgvuldige vakmanschap van Maretti Lighting zorgen ervoor dat dit product duurzaam en betrouwbaar is, zelfs bij intensief gebruik.
Naast zijn functionele aspecten biedt de MAR-TRACK 3-fase bocht 90ø links zwart ook esthetische voordelen. De strakke lijnen en elegante vormgeving voegen een vleugje design en luxe toe aan elke ruimte.
Het installatieproces is eenvoudig dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp van de bocht. Het kan moeiteloos worden bevestigd aan de 3-fase rail en is compatibel met andere verlichtingselementen van Maretti Lighting. Het biedt volledige flexibiliteit en aanpasbaarheid voor een op maat gemaakt verlichtingsconcept.

Omschrijving