MAR-TRACK 3-fase aansluitstuk rechts zwart

Ontdek het MAR-TRACK 3-fase aansluitstuk rechts in zwart van Maretti Lighting. Deze handige toevoeging voor de 3-fase rail maakt het aansluiten van verlichting een fluitje van een cent. Met een breedte van slechts 3,5cm is dit zwarte aansluitstuk compact en stijlvol. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van Maretti Lighting ben je verzekerd van een duurzaam en betrouwbaar product. Creëer eenvoudig een perfect verlichte ruimte met dit gebruiksvriendelijke aansluitstuk. Waar wacht je nog op? Ga voor de ultieme verlichtingservaring met Maretti Lighting.
€ 16,95
Meer informatie
SKU 12.4291.04
Designer Overige
COLLECTIE MAR-TRACK
Input Voltage 230VAC
Product Breedte 3,5cm
Product Lengte 9,9cm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Maak kennis met het exclusieve en chique MAR-TRACK 3-fase aansluitstuk rechts zwart van Maretti Lighting. Dit aansluitstuk is speciaal ontworpen voor de 3-fase rail en zorgt voor een prachtige verlichtingsoplossing in elke ruimte.


Met een breedte van slechts 3,5 cm is dit aansluitstuk een slanke en elegante toevoeging aan de algehele uitstraling van uw interieur. Het zwarte kleurenschema voegt een vleugje mysterie en stijl toe, waardoor het perfect past bij moderne, minimalistische en luxueuze interieurstijlen.


De MAR-TRACK 3-fase aansluitstuk rechts zwart biedt meerdere unieke voordelen voor uw verlichtingsbehoeften. Het zorgt voor een probleemloze en veilige aansluiting van uw 3-fase railverlichting, wat resulteert in een probleemloos en betrouwbaar verlichtingssysteem voor elke ruimte.


Dankzij de 5W1H-methode bieden we u graag een gedetailleerde beschrijving van dit product:


  • Wie: Maretti Lighting heeft dit aansluitstuk ontworpen om aan alle verlichtingsbehoeften te voldoen.
  • Wat: Het MAR-TRACK 3-fase aansluitstuk rechts zwart is een must-have accessoire voor de 3-fase railverlichting.
  • Waar: Dit product kan worden gebruikt in tal van ruimtes, zoals woonkamers, keukens, kantoren, winkels en hotels.
  • Wanneer: Dit aansluitstuk kan op elk moment worden geïnstalleerd wanneer u behoefte heeft aan een uitstekende verlichtingsoplossing.
  • Waarom: Het aansluitstuk zorgt voor een veilige en betrouwbare verbinding tussen de 3-fase rail en uw verlichting, waardoor een probleemloos en efficiënt verlichtingssysteem wordt gegarandeerd.
  • Hoe: Met een eenvoudige installatie kunt u dit aansluitstuk gemakkelijk bevestigen aan uw 3-fase rail, zonder gedoe of complicaties.

Met het MAR-TRACK 3-fase aansluitstuk rechts zwart van Maretti Lighting haalt u niet alleen een functioneel product in huis, maar ook een stijlvol en luxueus designelement dat uw interieur naar een hoger niveau tilt. Ervaar de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek met dit exclusieve accessoire dat uw verlichtingssysteem naar nieuwe hoogten brengt.

Omschrijving