LUXURY RING 34W messing

Creëer een onvergetelijke sfeer met de Maretti Lighting Luxury Ring 34W messing hanglamp. Met een imposante diameter van 120 cm is deze op maat samen te stellen hanglamp perfect voor grote ruimtes. Kies voor ringen naast of onder elkaar in verschillende groottes voor een unieke en elegante verlichting. De warme lichttemperatuur van 2700K zorgt voor een gezellige ambiance. Deze hanglamp is dimbaar via fase aan en afsnij, waardoor je het perfecte lichtniveau kunt creëeren. Let op: plafondbak en driver zijn apart verkrijgbaar. Ontdek de prachtige combinaties en laat je inspireren door Maretti Lighting.
€ 1.439,00
Meer informatie
SKU 13.1680.13
Wattage 34W
Product diameter 120cm
Designer Maretti Black Label
Aantal lichtbronnen 1-Lichts
COLLECTIE LUXURY RINGS
Dimbaar Ja
Driver Exclusief
IP waarde IP20
Input Voltage 12VDC
Kleurtemperatuur 2700K EXTRA WARM WIT LICHT
Lichtbron geïntegreerde LED verlichting

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Creëer een onvergetelijke sfeer met de Maretti Lighting Luxury Ring 34W messing hanglamp. Met een indrukwekkende diameter van 120 cm is deze op maat samen te stellen hanglamp perfect voor grote ruimtes. Het gebruiksgemak staat voorop bij deze hanglamp, waardoor je eenvoudig een unieke en elegante verlichting kunt creëren. Kies voor ringen naast of onder elkaar in verschillende groottes en laat je interieur stralen met de warme lichttemperatuur van 2700K.


De Luxury Ring hanglamp is dimbaar via fase aan en afsnij, waardoor je het perfecte lichtniveau kunt instellen. Het 34W wattage zorgt voor voldoende helderheid in de ruimte. Let op: de plafondbak en driver zijn apart verkrijgbaar, zodat je de lamp volledig kunt aanpassen aan jouw wensen.


Met de Maretti Lighting Luxury Ring 34W messing hanglamp haal je niet alleen stijlvolle verlichting in huis, maar ook een echt designstuk van Maretti Black Label. Laat jouw interieur stralen en geniet van de luxe uitstraling van deze hanglamp.

Omschrijving

Accessoires