LUXURY RING PLAFONDBAK voor 6 ringen messing

Ontdek de perfecte aanvulling op jouw luxe verlichtingscollectie met de LUXURY RING PLAFONDBAK voor 6 ringen messing van Maretti Lighting. Deze prachtige plafondbak is speciaal ontworpen om 6 Luxury ringen te monteren en voegt een vleugje glamour toe aan elke ruimte. Met zijn elegante, oude bronzen kleur en een diameter van 30cm is deze plafondbak een uniek accessoire voor jouw interieur. Het enige wat je nog hoeft te doen is de benodigde driver bijbestellen en je bent klaar om te genieten van een sensationele verlichting. Ontdek vandaag nog het gebruiksgemak en de vele toepassingen van dit prachtige product.
€ 250,95
Meer informatie
SKU 13.1694.13
Designer Overige
Product diameter 30cm
COLLECTIE LUXURY RINGS
Driver Exclusief
IP waarde IP20
Lichtbron excl. lichtbron

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Maretti Lighting presenteert de Luxury Ring Plafondbak, de perfecte accessoire om 6 van onze prachtige Luxury ringen aan het plafond te bevestigen. Met deze plafondbak kunt u eenvoudig een opvallend en stijlvol verlichtingsstuk creëren dat de aandacht trekt en uw interieur verfraait.


De Luxury Ring Plafondbak is uitgevoerd in een elegante oud bronsen kleur, die een vleugje vintage charme toevoegt aan elke ruimte. Met een diameter van 30cm biedt deze plafondbak voldoende ruimte om 6 ringen te bevestigen, waardoor u de vrijheid heeft om uw eigen unieke ontwerp samen te stellen.


Het gebruiksgemak staat centraal bij Maretti Lighting en de Luxury Ring Plafondbak is hierop geen uitzondering. Het installatieproces is eenvoudig en moeiteloos, waardoor u zonder gedoe kunt genieten van uw nieuwe luxe verlichting. Houd er wel rekening mee dat de benodigde driver apart moet worden bijbesteld.


Ontdek de eindeloze mogelijkheden met de Luxury Ring Plafondbak van Maretti Lighting en creëer een verbluffend en gepersonaliseerd verlichtingsstuk dat de perfecte sfeer in uw interieur creëert.

Omschrijving