Galaxy hanglamp wit ontworpen door Peter Kos

Het ware esthetische genot ervaar je met de GALAXY hanglamp wit, zorgvuldig ontworpen door Peter Kos en gepresenteerd door Maretti Lighting. Deze minimalistisch ontworpen lamp, met zijn frisse witte kleur en een prominente uitstraling, voegt verfijning en klasse toe aan elke ruimte. Het is niet alleen een lichtbron dat maximaal 20W aan licht kan bieden, maar ook een decorstuk dat een levendige look-and-feel brengt in de ambiance van je ruimte. De lamp, met een indrukwekkende diameter van 71cm en hoogte van 32cm, heeft een enkele lichtbron die zorgt voor een optimaal lichtrendement. De 1,8M lange kabel maakt installatie een fluitje van een cent. Hiermee creëer je moeiteloos een warme, gastvrije sfeer waarin iedereen zich comfortabel voelt. Een tijdloos stuk dat stijl uitstraalt en functionaliteit viert.
Regular Price € 249,00 Special Price € 99,00
Meer informatie
SKU 60.0121.101
Designer Peter Kos
Wattage max. 20W
Product diameter 71cm
Aantal lichtbronnen 1-Lichts
COLLECTIE GALAXY
IP waarde IP20
Input Voltage 230VAC
Lengte kabel 1,8M
Lichtbron excl. lichtbron
Product Hoogte 32cm

Meer informatie

Ervaar esthetisch genot met de GALAXY hanglamp wit van Maretti Lighting, het meesterwerk van Peter Kos. Deze minimalistische hanglamp, in een frisse witte kleur, brengt finesse en klasse in elke ruimte. Meer dan alleen lichtbron al biedt het een maximale output van 20W, het is ook een pronkstuk dat een levendige uitstraling brengt in je ambiance.


Ontworpen met een indrukwekkende diameter van 71cm en een hoogte van 32cm, komt deze enkele lichtbron lamp met een optimale lichtefficiëntie. De hangende verlichting, geaccentueerd door een 1,8M lange kabel, west naadloze installatie en belooft aldus gebruiksgemak.


Deze GALAXY hanglamp wit is perfect om een warme, gastvrije sfeer te creëren, met behoud van comfort voor iedereen. Het is een tijdloos stuk dat zowel stijl als functionaliteit viert. Geef je inrichting een unieke uitstraling met dit elegant ontworpen stuk van Maretti Lighting.


Omschrijving