VISTA E27 standaardlamp CTA

De VISTA E27 standaardlamp CTA van Maretti Lighting is een hoogwaardige keuze voor luxe verlichting. Deze retrofit CTA lichtbron heeft een dimbaar vermogen van 2000-2700K, waardoor u de sfeer in elke ruimte kunt aanpassen. Het opaal gekleurde licht zorgt voor een warme en uitnodigende ambiance. Met een wattage van 7W is dit een energiezuinige optie. De compacte afmetingen van 10,9cm hoogte en 6cm diameter maken het eenvoudig om deze lamp in verschillende armaturen te installeren. Met de verfijnde dimmogelijkheden en het gebruiksgemak van deze lamp haalt u absolute topkwaliteit in huis.
€ 13,95
G
Meer informatie
SKU 21.8820.05
Wattage 7W
Product diameter 6cm
Designer Overige
Bundel 360°
Dimbaar Ja
Energy Label G
Input Voltage 230VAC
Kleurtemperatuur CTA, VAN ULTRA WARM TOT WARM LICHT
LED levensduur 30.000 h
Lumen output 500lm
Powerfactor 0.9
Product Hoogte 10,9cm
RA waarde CRI92

Meer informatie

Maretti Lighting presenteert de VISTA E27 standaardlamp CTA, een onmisbaar accessoire voor uw luxe verlichting. Deze retrofit CTA lichtbron biedt een eenvoudige manier om uw ruimte te verlichten met een dimbaar vermogen van 2000 tot 2700K. Met CTA dimbaarheid, past het licht zich aan uw behoeften aan en wordt het warmer van kleur wanneer u het dimt.De VISTA E27 standaardlamp CTA heeft een opaalkleur en creëert een zachte, aangename gloed in elke kamer. Met een wattage van 7W biedt het de perfecte balans tussen efficiëntie en helderheid. Met een hoogte van 10,9cm en een diameter van 6cm past deze lichtbron moeiteloos in verschillende armaturen en geeft het een elegante uitstraling.Het gebruiksgemak van dit accessoire staat centraal, waardoor de installatie moeiteloos verloopt. Met deze VISTA E27 standaardlamp CTA kunt u zonder gedoe genieten van de sfeerverlichting die u wenst. Ontdek de perfecte verlichtingsoplossing voor uw luxueuze woon- of werkruimte met dit hoogwaardige accessoire van Maretti Lighting.


Upgrade uw verlichting met de VISTA E27 standaardlamp CTA en creëer de gewenste sfeer in elke ruimte. Wacht niet langer en maak nu uw keuze!

Omschrijving