FORZATRACK pendelset zwart

Maretti Lighting presenteert de FORZATRACK pendelset zwart, een ophangbevestigingsset van 1,5 meter voor de FORZATRACK. Met deze set kunt u moeiteloos uw verlichting naar elke gewenste hoogte aanpassen. De zwarte kleur geeft een moderne en elegante uitstraling aan uw interieur. Met een hoogte van 3 cm en een diameter van 8 cm past deze pendelset perfect bij uw luxe interieurstijl. De kabel heeft een lengte van 1,5 meter, waardoor u de vrijheid heeft om de verlichting op de gewenste plek te laten schitteren. Ervaar het gebruiksgemak en de esthetiek van Maretti Lighting met de FORZATRACK pendelset zwart.
€ 16,95
Meer informatie
SKU 12.5477.04.B
Product diameter 8cm
Designer Maretti Black Label
COLLECTIE FORZATRACK
Lengte kabel 1,5M
Product Hoogte 3cm

Meer informatie

Maretti Lighting presenteert de FORZATRACK pendelset zwart, de perfecte ophangbevestigingsset voor jouw FORZATRACK verlichtingssysteem. Met een lengte van 1,5 meter biedt deze set voldoende flexibiliteit om jouw verlichting op de gewenste hoogte te hangen.


Deze pendelset is uitgevoerd in een stijlvolle zwarte kleur en heeft een strak design van Maretti Black Label. Met een hoogte van slechts 3cm en een diameter van 8cm gaat de aandacht volledig uit naar de prachtige verlichting waar de FORZATRACK bekend om staat.


Of je nu een modern interieur hebt of een klassieke stijl nastreeft, de FORZATRACK pendelset zwart past perfect in elke ruimte. De set bestaat uit 2 stuks, zodat je meerdere lampen kunt ophangen en een harmonieus geheel kunt creëren.


Met de FORZATRACK pendelset zwart geef je jouw verlichtingssysteem een upgrade en creëer je een sfeervolle ambiance in jouw interieur. Bestel vandaag nog en transformeer jouw ruimte met deze elegante ophangbevestigingsset.

Omschrijving

Accessoires