FORZATRACK 1m zwart

Geef je interieur een moderne uitstraling met de FORZATRACK 1m zwarte rail van Maretti Lighting. Deze slimme accessoire biedt de flexibiliteit om de lichtpunten eenvoudig aan te passen aan je interieur. Met een maximale wattage van 200W zorgt dit rail systeem voor voldoende verlichting in elke ruimte. Met een breedte van 3,9cm en een hoogte van 7,6cm past de rail moeiteloos in elke interieurstijl. Voeg een driver toe aan je bestelling om dit modulaire systeem compleet te maken. Verbeter de sfeer in huis met de FORZATRACK 1m zwarte rail van Maretti Lighting.
€ 197,95
Meer informatie
SKU 12.5401.04.A
Designer Maretti Black Label
Wattage max. 200W
COLLECTIE FORZATRACK
IP waarde IP20
Input Voltage 24VDC
Klasse Klasse III
Product Breedte 3,9cm
Product Hoogte 7,6cm
Product Lengte 100cm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Geef je interieur een moderne uitstraling en verbeter de sfeer in huis met de FORZATRACK 1m zwarte rail van Maretti Lighting. Deze slimme accessoire biedt de flexibiliteit om de lichtpunten eenvoudig aan te passen aan je interieur. Met een maximaal wattage van 200W zorgt dit rail systeem voor voldoende verlichting in elke ruimte.


De FORZATRACK 1m is ontworpen met oog voor detail en past moeiteloos in elke interieurstijl, dankzij de zwarte kleur, breedte van 3,9cm en hoogte van 7,6cm. Of je nu een modern, industrieel of klassiek interieur hebt, deze rail voegt een vleugje elegantie toe aan je interieur.


Om dit modulaire systeem compleet te maken, voeg je eenvoudig een driver toe aan je bestelling. Zo ben je verzekerd van een perfect werkende en veilige verlichtingsoplossing.


Met Maretti Lighting kies je voor gebruiksgemak en hoogwaardige kwaliteit. Laat je interieur stralen met de FORZATRACK 1m zwarte rail van Maretti Lighting.

Omschrijving

Accessoires