FORZATRACK FASCIO 9-lichts zwart

Dompel je onder in de warme, gezellige gloed van de FORZATRACK FASCIO 9-lichts zwarte lichtbalk van Maretti Lighting. Dit elegante ontwerp is gecreëerd om je interieur te transcenderen, en biedt een subtiel maar krachtig licht van 2700K. Het is perfect afgestemd op elke ruimte met zijn stijlvolle zwarte behuizing en kan ingezet worden om kunstwerken of fotocollages in de spotlight te zetten. De lichtbalk blinkt uit in zijn eenvoudige installatie, met makkelijke bevestiging op de flexibele FORZATRACK magnetische rail. De dimfunctie, met de krachtige output van 9W, maakt het mogelijk om de verlichting aan te passen aan jouw stemming of het tijdstip van de dag. Dit is meer dan gewoon een lichtbron, het is een designelement dat elegantie, functionaliteit en warmte brengt in je huis.
€ 339,00
Meer informatie
SKU 12.5456.04.A
Designer Maretti Black Label
Wattage 9W
Aantal lichtbronnen 9-lichts
Bundel 100°
COLLECTIE FORZATRACK
Dimbaar Ja
Input Voltage 24VDC
Kleurtemperatuur 2700K EXTRA WARM WIT LICHT
LED levensduur 25.000 h
Lichtbron geïntegreerde LED verlichting
Lumen output 1250lm
Product Breedte 3,4cm
Product Hoogte 5,6cm
Product Lengte 95,9cm
RA waarde CRI80

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Met de FORZATRACK FASCIO 9-lichts in een stijlvolle zwarte kleur van Maretti Lighting, kunt u de verlichting in uw woonruimte naar een hoger niveau tillen. Dit verlichtingsstuk is een luxe toevoeging aan uw woondecor, met zijn elegante zwarte tint die stemming en verfijning suggereert. Met een behaaglijke lichttemperatuur van 2700K wordt er een warm, gastvrij licht in uw interieur verspreid, waardoor een gezellige ambiance wordt gecreëerd.


Bovendien is het FORZATRACK FASCIO 9-lichts zwarte lichtbalkje rijkelijk gedetailleerd en voorzien van een dimbare 9W lamp voor perfecte controle over de lichtintensiteit. Afmetingen van 3,4cm breed en 5,6cm hoog maken het tot een subtiele, maar effectieve verlichtingsoplossing. Het aantal van 9 lichten draagt bij aan de krachtige output van dit product, waardoor het ideaal is voor het belichten van uw favoriete kunstwerken, fotocollages of accentueren van uw muur.


In combinatie met de FORZATRACK magnetische rail wordt plaatsing en aanpassing van dit zwarte lichtbalkje een fluitje van een cent. Het compacte design en de eenvoudige configuratie maken het tot een uitgelezen keuze voor zowel grote als kleine ruimtes. Kies voor stijl, comfort en innovatief design met deze bijzondere verlichting van Maretti Lighting.


Omschrijving

Accessoires