FORZATRACK bocht buiten zwart

Met de FORZATRACK bocht buiten in zwart kunt u moeiteloos twee FORZATRACK rails onder een hoek van 90ø met elkaar verbinden. Deze handige accessoire van Maretti Lighting zorgt voor een naadloze en stijlvolle overgang tussen de rails, terwijl de zwarte kleur een verfijnde uitstraling geeft. Het ontwerp is afkomstig van Maretti Black Label, wat garant staat voor hoogwaardige kwaliteit en ultieme verlichtingsbeleving. Dankzij het gebruiksgemak en de duurzame materialen is deze bocht een waardevolle toevoeging aan uw luxe verlichtingssysteem van Maretti. Creëer een unieke sfeer en geef uw interieur een vleugje elegantie met deze FORZATRACK bocht buiten zwart.
€ 65,95
Meer informatie
SKU 12.5470.04.A
Designer Maretti Black Label
COLLECTIE FORZATRACK
Input Voltage 24VDC

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Met de FORZATRACK bocht buiten zwart van Maretti Lighting kun je op een eenvoudige manier twee FORZATRACK rails onder een hoek van 90ø met elkaar verbinden. Deze zwarte accessoire zorgt niet alleen voor een probleemloze installatie, maar voegt ook een vleugje luxe toe aan je verlichtingssysteem.


Dankzij het slimme ontwerp van de FORZATRACK bocht buiten zwart is het mogelijk om moeiteloos de gewenste hoek te creëren. Of je nu een hoek wilt maken in de rails van je showroom, winkel of horecagelegenheid, met deze accessoire lukt het in een handomdraai.


De FORZATRACK bocht buiten zwart past perfect binnen het assortiment van Maretti Lighting's Black Label. Deze designercollectie staat bekend om zijn exclusieve en stijlvolle ontwerpen. Met de FORZATRACK bocht buiten zwart geef je je interieur een echte designupgrade.

Omschrijving

Accessoires