FORZATRACK bocht binnen zwart

Maretti Lighting presenteert de FORZATRACK bocht binnen in elegant zwart, een onmisbare accessoire voor het creëren van een perfect verlichte ruimte. Deze bocht maakt het mogelijk om twee FORZATRACK rails op een speelse en functionele manier met elkaar te verbinden onder een hoek van 90ø. Met zijn strakke ontwerp past deze bocht moeiteloos in elke moderne interieurstijl. Dankzij het gebruiksgemak van de FORZATRACK bocht binnen zwart wordt het installeren van deze hoogwaardige verlichting een fluitje van een cent. Potentieel voor een adembenemend verlichte ruimte wordt werkelijkheid met Maretti Lighting.
€ 65,95
Meer informatie
SKU 12.5473.04.A
Designer Maretti Black Label
COLLECTIE FORZATRACK
Input Voltage 24VDC

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Maretti Lighting presenteert de FORZATRACK bocht binnen zwart. Met deze accessoire kunnen twee FORZATRACK rails onder een hoek van 90° (binnenbocht) moeiteloos met elkaar verbonden worden. De elegante zwarte kleur voegt een vleugje verfijning toe aan elk interieur. Het ontwerp van de FORZATRACK bocht binnen zwart is afkomstig van de gerenommeerde ontwerpers van Maretti Black Label.


Deze accessoire biedt niet alleen functionaliteit, maar ook gebruiksgemak. Het is eenvoudig te installeren en past naadloos in het FORZATRACK railsysteem. Met deze bocht kunt u uw verlichtingsopstelling naar een hoger niveau tillen, waarbij u moeiteloos bochten kunt maken en uw persoonlijke stijl kunt uitdrukken. Het unieke ontwerp en de hoogwaardige kwaliteit maken van de FORZATRACK bocht binnen zwart een must-have accessoire voor iedereen die op zoek is naar een luxe en stijlvolle verlichtingsoplossing.


Ontdek de veelzijdigheid van de FORZATRACK bocht binnen zwart en laat uw creativiteit de vrije loop. Creëer een unieke verlichtingservaring in elke ruimte met dit prachtige accessoire van Maretti Lighting.

Omschrijving

Accessoires