DRIVER fase afsnij en triac 350MA 10,5-14,7W WINSTA

Laat de schoonheid van uw interieur ontwaken met de DRIVER fase afsnij en triac 350MA 10,5-14,7W WINSTA van Maretti Lighting. Dit vakkundig ontworpen verlichtingsaccessoire, getint in zwart, versterkt zowel de functionaliteit als de stijl van uw ruimte. Met een compact ontwerp van 4,5cm breed en 2,8cm hoog past het naadloos in elke kamer, harmonieus mengend met uw bestaande interieur. Uitgerust met geavanceerde fase afsnij en triac-technologie, biedt het een ultieme dimbare functionaliteit, waardoor u volledige controle heeft over de lichtintensiteit. Of u nu de perfecte inspirerende werkomgeving of een ontspannen, huiselijke sfeer wilt creëren, deze driver maakt het mogelijk. Plus, met een genereuze kabellengte van 2 meter, kunt u genieten van flexibele plaatsing en een eenvoudige installatie. Elegant, efficiënt en uitzonderlijk, dit Maretti Lighting-accessoire is ontworpen voor degenen die verlangen naar op maat gemaakt licht en een superieur technologisch meesterschap.
€ 46,95
Meer informatie
SKU 16.8101.0350.W
Designer Overige
COLLECTIE DRIVER 350MA 10,5-14,7W FASE AF/TRIAC
Dimbaar Ja
Input Voltage 230VAC
Lengte kabel 2M
Product Breedte 4,5cm
Product Hoogte 2,8cm
Product Lengte 11,5cm
Soort stekker primair Winsta 3p
Type dimmen fase afsnij/triac

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Ontdek het toppunt van geavanceerde luxe verlichting met de DRIVER fase afsnij en triac van Maretti Lighting. Dit krachtige accessoire is gestroomlijnd in zwart, vormt een perfecte verbinding tussen technologie en stijl, en past naadloos in eender welk interieur. Zijn compacte formaat, met een breedte van slechts 4,5 cm en een hoogte van 2,8 cm, maakt hem onopvallend, maar zeker niet minder impactvol.


Door het gebruik van geavanceerde fase-afsnij- en triac-technologie biedt deze DRIVER u volledige controle over de lichtintensiteit in uw omgeving. Of u nu een energieke werkomgeving of een kalmerend huiselijk toevluchtsoord wilt creëren, dit accessoire maakt het mogelijk. Bovendien is de DRIVER dimbaar en kan dus moeiteloos aan elke sfeer aangepast worden.


Het gemak van het installatieproces wordt ook aanzienlijk verbeterd door de genereuze 2M kabel die is inbegrepen. Het biedt u de flexibiliteit om uw verlichting precies daar te plaatsen waar het nodig is. Dit product is dus niet alleen gemaakt om licht in uw ruimtes te brengen, maar ook om een uitmuntende styling en technische bekwaamheid te leveren die u zult waarderen.


Omschrijving