DRIVER DALI INTEL 500mA 3,75-18W WINSTA

Ontdek de DRIVER DALI INTEL 500mA 3,75-18W WINSTA van Maretti Lighting, een indrukwekkende DALI dimbare driver die jouw verlichtingsinstallatie naar een hoger niveau tilt. Met zijn secundaire plug&play stekker en de handige 2 meter kabel met Winsta 5-polige connector aan de primaire kant, biedt deze driver ultiem gebruiksgemak. Creëer de perfecte sfeer in elke ruimte dankzij de uitgebreide dimmogelijkheden van DALI. Met een breedte van 5,3cm en een hoogte van 3cm heeft deze driver een compact en stijlvol design. Laat je verlichting schitteren met de DRIVER DALI INTEL 500mA 3,75-18W WINSTA. Voeg toe aan winkelwagen en geniet van de ultieme verlichtingservaring.
€ 94,95
Meer informatie
SKU 16.7001.0500.W
Designer Overige
COLLECTIE DRIVER INTEL 500MA 3,75-18W DALI
Dimbaar Ja
Input Voltage 230VAC
Lengte kabel 2M
Product Breedte 5,3cm
Product Hoogte 3cm
Product Lengte 11,8cm
Soort stekker primair Winsta 5p
Type dimmen dali

Meer informatie

Maretti Lighting introduceert de DRIVER DALI INTEL 500mA 3,75-18W WINSTA, een must-have accessoire voor luxe verlichtingssystemen. Met deze DALI dimbare driver kunt u gemakkelijk de helderheid van uw verlichting aanpassen naar uw wensen. De driver wordt geleverd met een handige plug&play stekker aan de secundaire kant en een 2 meter lange kabel met Winsta 5-polige connector aan de primaire kant.


Met de DRIVER DALI INTEL 500mA 3,75-18W WINSTA kunt u genieten van de perfecte sfeerverlichting in uw interieur. De dimbaarheid van deze driver wordt mogelijk gemaakt door het DALI systeem, wat staat voor Digital Addressable Lighting Interface. Dit geavanceerde controlesysteem maakt het mogelijk om de helderheid van uw verlichting nauwkeurig aan te passen. Zo kunt u de juiste sfeer creëren voor elke gelegenheid.


Met een compacte breedte van 5,3cm en een hoogte van slechts 3cm neemt de DRIVER DALI INTEL 500mA 3,75-18W WINSTA weinig ruimte in beslag. De 2 meter lange kabel biedt voldoende flexibiliteit voor het installeren van uw verlichtingssysteem. Deze driver is ontworpen door Maretti Lighting, een toonaangevend merk op het gebied van luxe verlichting.


Dankzij de DRIVER DALI INTEL 500mA 3,75-18W WINSTA kunt u eenvoudig indruk maken op uw gasten met prachtige verlichting. Creëer de gewenste ambiance in uw woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Deze driver maakt het mogelijk om uw verlichting aan te passen aan elke situatie en elke stemming.


Ervaar het gemak van de DRIVER DALI INTEL 500mA 3,75-18W WINSTA en geniet van de perfecte verlichting voor elke gelegenheid. Voeg deze accessoire toe aan uw verlichtingssysteem en ontdek de eindeloze mogelijkheden van luxe verlichting van Maretti Lighting.


Omschrijving