DRIVER DALI INTEL 500mA 3,75-18W excl. Connector

Ontdek de DRIVER DALI INTEL 500mA 3,75-18W excl. Connector van Maretti Lighting. Deze DALI dimbare driver biedt het ultieme gebruiksgemak voor jouw luxe verlichting. Met een secundaire plug&play stekker en een kabellengte van 2 meter, is het aansluiten van je verlichting nog nooit zo eenvoudig geweest. De driver, met een breedte van 5,3 cm en een hoogte van 3 cm, zorgt voor een naadloze en efficiënte dimervaring. Creëer de perfecte sfeer in elke ruimte met deze onmisbare accessoire. Bestel nu en ervaar de luxe van Maretti Lighting!
€ 76,95
Meer informatie
SKU 16.7001.0500.Z
Designer Overige
COLLECTIE DRIVER INTEL 500MA 3,75-18W DALI
Dimbaar Ja
Input Voltage 230VAC
Lengte kabel 2M
Product Breedte 5,3cm
Product Hoogte 3cm
Product Lengte 11,8cm
Soort stekker primair geen
Type dimmen dali

Meer informatie

Maretti Lighting presenteert de DRIVER DALI INTEL 500mA 3,75-18W excl. Connector, een essentieel accessoire voor de perfecte verlichtingservaring. Deze dimbare driver is uitgerust met een plug&play stekker aan de secundaire zijde en een 2 meter lange kabel aan de primaire zijde, exclusief connector. Geniet van ultieme controle over de verlichting dankzij de DALI dimbaarheid.


Met een breedte van slechts 5,3 cm en een hoogte van 3 cm is de DRIVER DALI INTEL 500mA 3,75-18W excl. Connector compact en eenvoudig te installeren. Het strakke ontwerp past perfect bij elke interieurstijl, zonder concessies te doen aan de functionaliteit.


Deze dimbare driver is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Het biedt moeiteloze bediening en optimale prestaties, waardoor uw verlichtingsinstallatie perfect wordt afgestemd op uw behoeften en voorkeuren. Creëer de gewenste sfeer en ambiance met de soepele en nauwkeurige dimbaarheid van DALI.


Kortom, de DRIVER DALI INTEL 500mA 3,75-18W excl. Connector is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke accessoire die uw verlichtingsoplossing naar een hoger niveau tilt. Maak van uw huis of bedrijfsruimte een ware blikvanger met de luxe verlichting van Maretti Lighting.

Omschrijving