CARACAS 35 LED module CTA

De Caracas 35 LED module CTA is een compacte maar elegante verlichtingsoplossing van Maretti Lighting. Met zijn diameter van slechts 3,5 cm past hij perfect in onze range aan spots, zoals de Kodiak 35, Discus 35, Troy 35 en Capri 35. De module is voorzien van een grijze kleur waardoor hij naadloos aansluit bij verschillende interieurstijlen. Met een wattage van 6,3W biedt hij voldoende lichtintensiteit en dankzij de CTA lichttemperatuur heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen ultra warm en warm licht. Met een hoogte van 6 cm en een lengte kabel van 30 cm is de Caracas 35 LED module CTA eenvoudig te installeren en biedt hij gebruiksgemak in elke ruimte.
€ 28,50
G
Meer informatie
SKU 21.8420.82
Wattage 6,3W
Product diameter 3,5cm
Designer Overige
Amperage 350mA
Bundel 24°
COLLECTIE CARACAS
Driver Exclusief
Energy Label G
Input Voltage 18VDC
Kleurtemperatuur CTA, VAN ULTRA WARM TOT WARM LICHT
LED levensduur 50.000 h
Lengte kabel 30CM
Lumen output 420lm
Product Hoogte 6cm
RA waarde CRI92

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Maretti Lighting brengt je de CARACAS 35 LED module CTA, een klein maar fijn accessoire dat perfect past in onze range aan spots, zoals de KODIAK 35, Discus 35, TROY 35 en CAPRI 35. Deze module heeft een elegante grijze kleur en is ontworpen voor gebruiksgemak in je luxe verlichtingsinstallatie. Met een hoogte van 6cm en een diameter van 3,5cm is dit accessoire compact maar krachtig, en kan het discreet worden geïntegreerd in jouw design.


Wat deze LED module echt bijzonder maakt, is de lichttemperatuur. Met CTA-technologie kun je variëren tussen ultra warm en warm licht, waardoor je de sfeer in elke ruimte naar wens kunt aanpassen. Daarnaast heeft de CARACAS 35 LED module CTA een wattage van 6,3W, wat zorgt voor een energiezuinige verlichting.


Niet alleen is dit accessoire praktisch en stijlvol, maar het draagt ook bij aan een duurzamere omgeving. Met de energy efficiency class G ben je verzekerd van een milieubewuste keuze. De meegeleverde kabel met een lengte van 30CM zorgt voor extra flexibiliteit bij het installeren van jouw verlichtingsopstelling. Verrijk jouw interieur met de CARACAS 35 LED module CTA en geniet van de perfecte verlichting in je luxe omgeving.

Omschrijving

Accessoires