DISCUS 35 inbouwspot wit

Ontworpen door Maretti Lighting, is de Discus 35 inbouwspot wit een elegant en flexibel verlichtingselement dat opvalt door zijn functionaliteit. Met de mogelijkheid om het licht te draaien en te richten, biedt deze moderne inbouwspot de mogelijkheid om de verlichting op elke gewenste plek te richten. De witte kleur voegt verfijning toe en past perfect bij verschillende interieurstijlen. De maximaal toegestane wattage is 20W, wat een helder en energiezuinig licht garandeert. Ondanks zijn compacte afmetingen met een hoogte van 2,5 cm en een diameter van 6,7 cm, maakt het één lichtspot design het ideaal voor zowel kleine als grote ruimtes. Lichtbron niet inbegrepen.
€ 10,95
Meer informatie
SKU 11.2814.05
Zaagmaten 60-69mm
Designer Overige
Wattage max. 20W
Product diameter 6,7cm
Aantal lichtbronnen 1-Lichts
COLLECTIE DISCUS
Driver Exclusief
IP waarde IP20
Lichtbron excl. lichtbron
Product Hoogte 2,5cm
Zaagmaat (mm) 60mm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Breng lichtintensiteit en stijl samen in uw interieur met de DISCUS 35 inbouwspot wit van Maretti Lighting. Deze geavanceerde en minimalistische witte inbouwspot is een subtiele en effectieve toevoeging aan elke ruimte waar gericht licht nodig is.


Strategisch ontworpen om draai- en kantelbaar te zijn, maakt de DISCUS 35 inbouwspot het mogelijk om elke gewenste hoek in uw omgeving te belichten. Of het nu om het benadrukken van kunstwerken, het verlichten van werkruimtes of sfeerverlichting in huis gaat, deze spot zorgt voor superieure lichtkwaliteit waar u het nodig heeft.


De inbouwspot heeft een hoogte van slechts 2,5 cm en een diameter van 6,7 cm, waardoor hij naadloos in uw plafond wordt geïntegreerd. Het showroomwaardige design gaat niet ten koste van de functionaliteit met een maximum wattage van 20W, u kunt de lichtintensiteit naar wens aanpassen.


Houd er rekening mee dat dit armatuur aan u wordt geleverd exclusief lichtbron. Dit geeft u de vrijheid om de lamp te kiezen die past bij uw specifieke lichtbehoefte en esthetiek.


Combineer de DISCUS 35 inbouwspot met andere verlichtingsoplossingen uit het hoogwaardige assortiment van Maretti Lighting voor een compleet en verfijnd lichtplan in uw huis of kantoor.

Omschrijving

Accessoires