CUBA 50 LED Module CTA 350mA

Beleef de elegantie van Maretti Lighting in het compacte formaat van de Cuba 50 LED Module CTA 350mA. De perfecte mix van stijl en technologie, deze chroom gekleurde lichtmodule maakt een indruk die ver buiten zijn kleine formaat van 5,2cm hoog en 5cm in diameter reikt. Het werkt in harmonie met een reeks van onze spots, waaronder de Troy 50, Capri 50 en Discus 50, waarmee men een sfeervolle ambiance kan creëren die varieert van ultra warm tot warm licht. Naast het weerspiegelen van luxe, is deze module energie-efficiënt met een klasse van G en wordt het geleverd met een 30cm lange kabel, waardoor de installatie een naadloze ervaring is. Laat uw ruimte stralen met een gedenkwaardige zachte gloed die alleen de Cuba 50 LED Module kan bieden.
€ 30,50
G
Meer informatie
SKU 21.8361.02
Designer Overige
Product diameter 5cm
Amperage 350mA
Bundel 36°
COLLECTIE CUBA
Driver Exclusief
Energy Label G
Input Voltage 18VDC
Kleurtemperatuur CTA, VAN ULTRA WARM TOT WARM LICHT
LED levensduur 50.000 h
Lengte kabel 30CM
Lumen output 450lm
Product Hoogte 5,2cm
RA waarde CRI95

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Voeg een vleugje verfijning toe aan uw interieur met de Cuba 50 LED Module CTA 350mA van Maretti Lighting. Dit toonbeeld van modern design en elegantie bekend om zijn compacte formaat van slechts 5,2 cm hoog en 5 cm doorsnede. Maak een keuze voor grootsheid in een klein pakket, perfect te combineren met ons assortiment van spots in dezelfde stijl, zoals de TROY 50, Capri 50 en DISCUS 50.


De chroomkleurige afwerking van de Cuba module brengt een subtiele vleug luxe in elke ruimte. Met behulp van dit accessoire krijgt u de controle over de sfeer in uw ruimte, dankzij de brede selectie aan lichttemperaturen, variërend van ultra warm tot warm licht. Uw omgeving bepaalt de stemming en deze module sluit naadloos aan bij die behoeften.


Naast zijn esthetische waarde is deze module ook een topper op het gebied van functionaliteit. Met een energie-efficiëntieklasse van G en de bijgeleverde kabel van 30cm, is de installatie eenvoudig en het beheer efficiënt. Zorg dat uw ruimte niet onopgemerkt blijft, laat het stralen met de Cuba 50 LED Module CTA 350mA van Maretti Lighting.


Omschrijving

Accessoires