COSTA LATERNA LUNGO vloerlamp Designed By Marcel Wolterinck

Ontdek de perfecte combinatie van vakmanschap en duurzaamheid met de Costa Laterna Lungo vloerlamp van Maretti Lighting. Deze exclusieve buitenlamp is met de hand gelast in het Maretti atelier van massief RVS, wat resulteert in puur vakmanschap. De lamp is voorzien van een speciale coating die de duurzaamheid garandeert, zodat u jarenlang kunt genieten van prachtig licht in uw buitenruimte.Met een breedte van 40cm en een hoogte van maar liefst 250,5cm is de Costa Laterna Lungo een imposante verschijning. Het 1-lichts ontwerp zorgt voor een gerichte en sfeervolle verlichting. Dankzij het maximale wattage van 20W heeft u voldoende licht om uw buitenruimte te verfraaien en te accentueren.Of u nu een moderne tuin, een strak terras of een luxueuze buitenruimte heeft, de Costa Laterna Lungo vloerlamp past perfect bij elke stijl. De tijdloze zwarte kleur zorgt voor een elegante uitstraling die moeiteloos samensmelt met uw buitenomgeving.
Bestel de Costa Laterna Lungo vloerlamp nu bij Maretti Lighting via orders@maretti.com en ontdek de mogelijkheden om uw buitenruimte te verlichten met deze unieke en duurzame verlichtingsoplossing. Wij helpen u graag om uw buitenruimte te transformeren met onze hoogwaardige producten.
€ 5.999,00
Meer informatie
SKU 14.1336.04
EAN code 9788755025554
Wattage max. 20W
Designer Marcel Wolterinck
Aantal lichtbronnen 1-Lichts
COLLECTIE COSTA
IP waarde IP20/44
Input Voltage 230VAC
Klasse geaard
Lichtbron incl. lichtbron 21.9136.91
Product Breedte 40cm
Product Diepte 40cm
Product Hoogte 250,5cm

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Ontdek de perfecte combinatie van vakmanschap en duurzaamheid met de Costa Laterna Lungo vloerlamp van Maretti Lighting. Exclusief ontworpen door de getalenteerde designer Marcel Wolterinck, is deze lamp een ware blikvanger voor uw buitenruimte.


Het unieke ontwerp van de Costa Laterna Lungo is met de hand gelast in het Maretti atelier van massief RVS, wat resulteert in puur vakmanschap. De lamp is voorzien van een speciale coating die de duurzaamheid garandeert, zodat u jarenlang kunt genieten van prachtig licht in uw buitenruimte.


Met een imposante breedte van 40cm en een hoogte van maar liefst 250,5cm, trekt de Costa Laterna Lungo alle aandacht naar zich toe. Het 1-lichts ontwerp zorgt voor een gerichte en sfeervolle verlichting, waardoor u uw buitenruimte op elegante wijze kunt accentueren.


De Costa Laterna Lungo vloerlamp heeft een maximaal wattage van 20W, waardoor u voldoende licht heeft om uw tuin, terras of buitenruimte te verfraaien. Of u nu een moderne tuin, een strak terras of een luxueuze buitenruimte heeft, deze vloerlamp past perfect bij elke stijl. De tijdloze zwarte kleur zorgt voor een elegante uitstraling die moeiteloos samensmelt met uw buitenomgeving.


Haal nu de Costa Laterna Lungo vloerlamp in huis en transformeer uw buitenruimte met deze unieke en duurzame verlichtingsoplossing. Bestel eenvoudig via orders@maretti.com en ontdek de mogelijkheden om uw buitenruimte te laten stralen met Maretti Lighting.


Met Maretti Lighting kunt u rekenen op hoogwaardige producten die een perfecte balans bieden tussen functionaliteit en esthetiek. Wij staan klaar om u te helpen bij het creëren van de buitenruimte van uw dromen.

Omschrijving