CHIQUE 111 opbouwspot 4-L DALI dimbaar wit

Ontdek de verfijnde elegantie met de CHIQUE 111 opbouwspot 4-L DALI dimbaar wit van Maretti Lighting. Met een prachtig modern design, opvallende witte finish en slimme functionaliteit is deze 4-lichts plafondspot zowel een stijlvol als praktisch toevoeging aan elke ruimte. Voorzien van twee cardanische ringen, is het mogelijk het licht naar elke gewenste richting te kantelen. Ontworpen voor de AR111 LED lichtbron van 15,5W, en DALI dimbaar voor sfeervolle verlichting. Het armatuur wordt exclusief lichtbron geleverd, belichamen sexy minimaal design terwijl ze een warm, aangenaam licht verspreiden.
€ 629,00
Meer informatie
SKU 11.2134.05.A
Designer Maretti Black Label
Wattage 15,5W
Aantal lichtbronnen 4-lichts
Amperage 350mA
COLLECTIE CHIQUE
Dimbaar Ja
Driver Inclusief
IP waarde IP20
Lichtbron excl. lichtbron
Product Breedte 27,2cm
Product Hoogte 14,3cm
Product Lengte 27,2cm
Type dimmen dali

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Binnen de strakke en moderne ontwerpen van Maretti Lighting valt de Chique 111 opbouwspot bijzonder op. Deze 4-lichts plafondspot belichaamt een weelderige combinatie van elegant design en optimale functionaliteit, afgewerkt in een uitdagende witte kleur.


De technische specificaties van de Chique 111 zijn minstens zo indrukwekkend als zijn esthetische uitstraling. De spot is uitgerust met twee cardanische ringen, waardoor de lichtbron in elke gewenste richting gekanteld kan worden. Bijzonder aan deze lamp is dat hij DALI dimbaar is, zodat u het licht kunt aanpassen aan de sfeer die u wilt creëren in uw leefruimte. De wattage van 15,5W zorgt voor een helder, energiezuinig licht.


Met een breedte van 27,2cm en een hoogte van 14,3cm is deze plafond spot ruim bemeten, wat bijdraagt aan zijn imposante uitstraling. Deze verlichtingsarmatuur wordt op basis van bestelling geproduceerd door het innovatieve team van Maretti Black Label, waardoor u altijd verzekerd bent van een product van de hoogste kwaliteit. Let op: de lichtbron wordt apart verkocht.


Omschrijving

Accessoires