CHIQUE 111 opbouwarmatuur 4-L DALI dimbaar zwart

Verfijnd en verbluffend in zijn eenvoud, is de CHIQUE 111 opbouwarmatuur van Maretti Lighting een kenmerkend stuk voor elk modern interieur. Deze luxe 4-lichts plafondspot in elegant zwart, is speciaal ontworpen voor de AR111 LED-lichtbron en levert tot 15,5W aan stijlvolle verlichting. De twee cardanische ringen zorgen voor een veelzijdige lichtverdeling die naar elke gewenste richting kan worden gekanteld. Met een breedte van 27,2 cm en een hoogte van 14,3 cm, is deze DALI dimbare spot ideaal voor een subtiele maar effectieve verlichting. Let op: dit armatuur wordt geleverd zonder lichtbron. Meer informatie gewenst? Neem contact op met onze verkoopafdeling via orders@maretti.com.
€ 629,00
Meer informatie
SKU 11.2134.04.A
Designer Maretti Black Label
Fitting P&P
Wattage 15,5W
Aantal lichtbronnen 4-lichts
Amperage 350mA
COLLECTIE CHIQUE
Dimbaar Ja
Driver Inclusief
IP waarde IP20
Lichtbron excl. lichtbron
Product Breedte 27,2cm
Product Hoogte 14,3cm
Product Lengte 27,2cm
Type dimmen dali

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Beleef luxueuze verlichtingservaringen met de CHIQUE 111 opbouwarmatuur van Maretti Lighting. Deze modern vormgegeven plafondspot kenmerkt zich door zijn schitterende design, en biedt tegelijkertijd uitstekende functionaliteit. De matzwarte kleur geeft een elegante touch aan elke ruimte, terwijl de twee cardanische ringen zorgen voor een lichtbron die naar elke gewenste richting kan worden gekanteld.


Weerspiegelend Maretti Black Label design, is de CHIQUE 111 opbouwarmatuur een ware belichaming van stijl en verfijning. Dit 4-lichts armatuur is speciaal gemaakt voor de AR111 LED lichtbron en is DALI dimbaar. Met een wattage van 15,5W is het perfect voor het creëren van de gewenste sfeer in elke ruimte. Het heeft een breedte van 27,2cm en een hoogte van 14,3cm; een perfecte grootte voor discrete elegantie en heldere verlichting.


Let wel, dit verlichtingsarmatuur wordt meestal op bestelling geproduceerd en wordt zonder lichtbron geleverd. Meer informatie hierover is beschikbaar via orders@maretti.com. Met de CHIQUE 111 opbouwarmatuur van Maretti Lighting, stap je in een wereld van luxe verlichtingsoplossingen die je verwachtingen zullen overtreffen.

Omschrijving

Accessoires