CHIQUE 111 opbouwarmatuur 2-L DALI dimbaar wit

Laat uw ruimte stralen met deze CHIQUE 111 opbouwarmatuur, een creatie van Maretti Lighting. Ontworpen met twee cardanische ringen, kan deze moderne witte plafondspot in elke gewenste richting kantelen, waardoor u unieke lichteffecten kunt creëren. Uitgevoerd in een oogstrelend design, wordt deze 14.3cm hoge en 11.2cm brede, 2-lichts plafondspot gekenmerkt door zijn functionaliteit en elegantie. Het armatuur is geschikt voor AR111 LED en is DALI-dimbaar, wat u de mogelijkheid geeft om de lichtintensiteit aan uw stemming aan te passen. Het armatuur wordt exclusief lichtbron geleverd, biedt 15,5W wattage en wordt gemaakt op orderbasis.
€ 369,00
Meer informatie
SKU 11.2132.05.A
Wattage 15,5W
Designer Maretti Black Label
Aantal lichtbronnen 2-Lichts
Amperage 350mA
COLLECTIE CHIQUE
Dimbaar Ja
Driver Inclusief
IP waarde IP20
Lichtbron excl. lichtbron
Product Breedte 11,2cm
Product Hoogte 14,3cm
Product Lengte 27,2cm
Type dimmen dali

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Verlicht uw ruimte met klasse en stijl met de CHIQUE 111 opbouwarmatuur van Maretti Lighting. Deze uiterst elegante plafondspot combineert een modern design met functionalisme en zorgt voor een verfijnde toets waar u hem ook installeert. Gemaakt met een aantrekkelijke witte kleur, past de lamp naadloos in verschillende interieurstijlen - van minimalistisch tot hedendaags.


De plafondspot is uitgerust met twee cardanische ringen, wat u de mogelijkheid biedt om de lichtbron in elke gewenste richting te kantelen voor een flexibele verlichtingsoplossing. Met een krachtige AR111 LED-lichtbron en een DALI-dimbare functie, kunt u met deze armatuur de lichtintensiteit aanpassen aan uw behoeften en sferen creëren.


De CHIQUE 111 opbouwarmatuur, met een breedte van 11,2 cm en een hoogte van 14,3 cm, is een compacte maar krachtige verlichtingsoplossing met een wattage van 15,5W. Dit 2-lichts armatuur is het bewijs dat Maretti Lighting aandacht besteedt aan elk detail, waarbij design en techniek harmonieus samenkomen.


Gelieve te noteren dat dit armatuur exclusief de lichtbron wordt geleverd. Contacteer ons via orders@maretti.com voor meer informatie en bestelbegeleiding.

Omschrijving

Accessoires