CHIQUE 111 opbouwarmatuur 2-L DALI dimbaar zwart

Ervaar de finesse van Maretti Lighting met het Chique 111 opbouwarmatuur. Deze prachtige, modern vormgegeven, zwarte plafondspot combineert betoverend design met optimale functionaliteit. Het armatuur bezit twee cardanische ringen waardoor u de lichtbron in elke gewenste richting kunt laten schijnen. Ideaal voor de AR111 LED lichtbron, dit DALI dimbare licht is perfect voor het creëren van de juiste sfeer in elke ruimte. Hoewel het armatuur exclusief de lichtbron wordt geleverd, ondersteunt de 15,5W capaciteit een opvallende helderheid. Deze 2-lichts unit, met een breedte van 11,2cm en een hoogte van 14,3cm, is ontworpen door Maretti's eigen Black Label.
€ 369,00
Meer informatie
SKU 11.2132.04.A
Designer Maretti Black Label
Wattage 15,5W
Aantal lichtbronnen 2-Lichts
Amperage 350mA
COLLECTIE CHIQUE
Dimbaar Ja
Driver Inclusief
IP waarde IP20
Lichtbron excl. lichtbron
Product Breedte 11,2cm
Product Hoogte 14,3cm
Product Lengte 27,2cm
Type dimmen dali

Meer informatie

Handleiding

Downloads

Ervaar de luxe van Maretti Lighting met hun CHIQUE 111 opbouwarmatuur. Dit 2-lichts armatuur is ontworpen met zowel esthetische als praktische overwegingen, resulterend in een product dat niet alleen prachtig, maar ook functioneel is. Het stijlvolle zwarte kleurenschema voegt een elegante toets toe aan elke ruimte, terwijl de geavanceerde DALI-dimbare functie de sfeer met gemak kan aanpassen.


Met een wattage van 15,5W en de capaciteit om een AR111 LED lichtbron te huisvesten, zorgt deze plafondspot voor een krachtig en energiezuinig licht. De cardanische ringen, een kenmerk van dit design, maken het mogelijk om de lichtbron naar elke gewenste richting te kantelen, waardoor de belichting nauwkeurig afgestemd kan worden op uw behoeften.


Het compacte en slanke profiel van dit armatuur, met een breedte van 11,2 cm en een hoogte van 14,3 cm, zorgt voor een subtiele aanvulling op uw interieur. Ontworpen door Maretti's Black Label, getuigt het CHIQUE 111 armatuur van hun toewijding aan de perfectie van vorm en functie. Let op: de lichtbron wordt apart verkocht.

Omschrijving

Accessoires